ΑΕΚ : Πρέσινγκ σε Βράνιες να… τελειώνει με την Άντερλεχτ

ΑΕΚ : Πρέσινγκ σε Βράνιες να… τελειώνει με την Άντερλεχτ

Η ΑΕΚ πιέζει τον Βράνιες προκειμένου να… τελειώνει. Να μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ και να ενταχθεί στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Πέρα από το θέμα του αριστερού μπακ στην πρώτη γραμμή για την ΑΕΚ βρίσκεται και εκείνο του στόπερ. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν δώσει τα χέρια με τον Ογκνιέν Βράνιες όμως ακόμα η υπόθεση δεν έχει ολοκληρωθεί. Μιας και ο Βόσνιος στόπερ δεν έχει πάρει ακόμα την ελευθέρας του από την Άντερλεχτ.

Εδώ και μέρες η πλευρά του Βράνιες προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τον σύλλογο του Βελγίου για το «διαζύγιο», όμως αυτό δεν έχει επιτευχθεί. Η ΑΕΚ από τη μεριά της πιέζει τον Βράνιες προκειμένου να… τελειώνει. Να μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ και να ενταχθεί στο ρόστερ του Δικεφάλου, που την Παρασκευή θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά στα Σπάτα, ενόψει της νέας σεζόν.

Η ΑΕΚ επί της ουσίας θέλει να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση εντός των επόμενων 48 ωρών. Μιας και το θέμα του στόπερ «καίει». Σε περίπτωση που το όλο ζήτημα δείχνει να τραβά χρονικά, στην Ένωση θα φέρουν σε πρώτο πλάνο τις εναλλακτικές που έχουν για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Ο Βράνιες έχει διαβεβαιώσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ πως θα βγάλει άκρη με την Άντερλεχτ και πως η συμφωνία που έχει με την Ένωση, θα τεθεί κανονικά σε ισχύ. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως η υπόθεση δείχνει να καθυστερεί και η ΑΕΚ δεν έχει πολλά χρονικά περιθώρια.

Ο Μάσιμο Καρέρα θέλει το βασικό στόπερ της νέας σεζόν στη διάθεσή του μέχρι και το σαββατοκύριακο. Γι’ αυτό και φαίνεται πως οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, με την ΑΕΚ να ασκεί όσες πιέσεις μπορεί από την πλευρά της προς τον Βράνιες, προκειμένου να πάρει την ελευθέρας του από την Άντερλεχτ και να ταξιδέψει για την Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ