Δύσκολο του Ραφίνια, δίνει «μάχη» ο Ολυμπιακός!

Δύσκολο του Ραφίνια, δίνει «μάχη» ο Ολυμπιακός!

Υψηλές οι απαιτήσεις για την απόκτηση του Ραφίνια με τον Ολυμπιακό να κάνει ότι μπορεί για να φέρει τον έμπειρο Βραζιλιάνο στο μεγάλο λιμάνι. Πλήθος δημοσιευμάτων στη Βραζιλία, εξαιρετικά δύσκολη η περίπτωσή του.

Η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη, η καριέρα του σπουδαία με αποκορύφωμα την Μπάγερν Μονάχου και τα 8 χρόνια που την υπηρέτησε. Ο Ραφίνια, περί ου ο λόγος, είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για το δεξί άκρο της άμυνας με τον Πέδρο Μαρτίνς να θεωρεί πως στο πρόσωπο του θα βρει ακριβώς ότι χρειάζεται εν όψει της νέας σεζόν.

Η εμπειρία, η κλάση και η ικανότητα του Ραφίνια αποτελούν εγγύηση για κάθε ομάδα. Για αυτό όμως μιλάμε για μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Μια υπόθεση που δουλεύουν καιρό στον Ολυμπιακό. Με τα τωρινά δεδομένα η απόκτηση του Ραφίνια έχει δυσκολέψει αρκετά καθώς οι απαιτήσεις είναι υψηλές για να μπορέσει να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Ραφίνια είναι στην Φλαμένγκο από το περσινό καλοκαίρι με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν τον τρόπο για να τον φέρουν στην Ελλάδα και να μπορέσουν έτσι να ασφαλίσουν το δεξί άκρο της άμυνας του μετά την αποχώρηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος αμυντικός με καριέρα σε Κοριτίμπα, Σάλκε και Τζένοα επίσης, πριν κάνει το άλμα στην καριέρα του με την Μπάγερν, έχει όλο το «πακέτο» που επιθυμεί ο Πέδρο Μαρτίνς.

Στη Βραζιλία τις τελευταίες ώρες υπάρχει πλήθος δημοσιευμάτων που αναφέρουν πως ο Ραφίνια είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας ότι θα γίνει επίσημη πρόταση. Επί της ουσίας επιβεβαιώνεται αυτό που είναι γνωστό, πως ο Βραζιλιάνος είναι πολύ ψηλά στη λίστα.

Θα πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε ότι μιλάμε για μια μεταγραφή υψηλού επιπέδου που δεν είναι εύκολο να γίνει. Ο Ολυμπιακός βεβαίως δίνει την «μάχη» του, έχει αποδείξει πως όταν θέλει πολύ έναν παίκτη στο τέλος τα καταφέρνει, όμως στις μεταγραφές κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Σύντομα θα γνωρίζουμε λοιπόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ