Κοντά σε Ουάσινγκτον Σαντάνα ο Πανιώνιος (pic, vid)

Κοντά σε Ουάσινγκτον Σαντάνα ο Πανιώνιος (pic, vid)

To10.gr αποκαλύπτει τις προχωρημένες επαφές του Πανιωνίου με τον Βραζιλιάνο μέσο της πορτογαλικής Αβες, Ουάσινγκτον Σαντάντα ντα Σίλβα.

Κοντά σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο Πανιώνιος. Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, οι Κυανέρυθροι διαπραγματεύονται και είναι κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου Ουάσινγκτον Σαντάνα Ντα Σίλβα.

Ο 29χρονος (20/01/1989) αμυντικός χαφ της πορτογαλικής Ντεσπορτίβο Αβες, αναμένεται να μείνει ελεύθερος τις επόμενες ώρες και όλα δείχνουν ότι θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Νέας Σμύρνης, καθώς οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πορτογαλικές πηγές, ο ποδοσφαιριστής τα έχει ήδη βρει σε όλα με τον Πανιώνιο για συμβόλαιο 1,5 χρόνου και το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί η συνεργασία του με την Αβες.

Κάτι που δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα, καθώς ο σκληροτράχηλος κόφτης δεν αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον προπονητή του συλλόγου, Λίτο Βιντιγκάλ. Γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις μόλις 7 συμμετοχές που είχε στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν.

Ο Ουάσινγκτον έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του αγωνιζόμενος στη Βραζιλία. Αν και κυρίως αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία του εγχώριου πρωταθλήματος, παρά ταύτα, είχε συμμετοχές και σε δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, την Παλμέιρας και την Μποταφόγκο. Ενώ σημαντικότερη διάκριση της καριέρας του ήταν η κακατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της Βραζιλίας με την Τζόινβιλ.

Η πρώτη του ευρωπαϊκή απόπειρα ήταν η σερβική Τελεόπτικ (2008-09), όπου είχε 24 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ το καλοκαίρι του 2015 άφησε την Παρανά για την Πορτογαλική Νασιονάλ. Τη διετία 2015-17 αποτέλεσε σημείο αναφοράς της ομάδας του, έχοντας συνολικά 64 συμμετοχές, ενώ το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την Αβες.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΣΑΝΤΑΝΑ

https://www.youtube.com/watch?v=Qo__A4OhwIc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ