Αποκάλυψη – Ολυμπιακός : Ματέους Ρέις έβαλε στο τραπέζι ο Μαρτίνς για αριστερά

Αποκάλυψη – Ολυμπιακός : Ματέους Ρέις έβαλε στο τραπέζι ο Μαρτίνς για αριστερά

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει να ψηφίζει πορτογαλικά και «έδειξε» στον Ολυμπιακό τον 25χρονο μπακ της Ρίο Αβε, Ματέους Περέιρα, για αριστερά.

Ο Ολυμπιακός παραμένει ενεργός στη μεταγραφική αγορά. Και συνεχίζει να κινείται μεθοδικά και αθόρυβα, για να κλείσει τις ανοιχτές υποθέσεις που έχει. Οι πρωταθλητές είναι γνωστό ότι αναζητούν έναν αριστερό μπακ που θα πάρει τη θέση του βασικού στην ιεραρχία της άμυνας. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει βάλει στην άκρη αυτή τη στιγμή το όνομα του Μιγκέλ Τράουκο (σ.σ.προσβλήθηκε από κορωνοϊό) και σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, έβαλε στο τραπέζι αυτό του Ματέους Ρέις ντε Λίμα.

Ποιος είναι ο κύριος; Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους αριστερούς μπακ της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Ο 25χρονος (08/02/1995) Βραζιλιάνος αποτέλεσε έναν από τους πρωταγωνιστές της Ρίο Αβε στην πορεία της έως 5η θέση της Liga NOS και την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με αποτέλεσμα το όνομά το να βρίσκεται στη λίστα και της Πόρτο, πριν αποκτήσει τον Ζαϊντού (σ.σ. πρώτο στόχο του Μαρτίνς), αλλά και άλλων ομάδων, εντός και εκτός Πορτογαλίας.

Ο Μαρτίνς δεν κρύβει ότι θέλει έναν εν δυνάμει βασικό αριστερό μπακ μπροστά από τον Χοσέ Χολέμπας και ο Ματέους Ρέις είναι ο παίκτης που έχει θέσει στη διοίκηση ως τον βασικό του στόχο για τη θέση. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έγιναν επαφές και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά και με τη διοίκηση της Ρίο Αβε, ώστε να φανεί πώς μπορεί να προχωρήσει η μεταγραφή.

Βεβαίως, σε αντίθεση με τον Ζαϊντού, το θετικό στην περίπτωση του Ματέους Ρέις είναι ότι το συμβόλαιό του με την πορτογαλική ομάδα εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι. Κάτιπου σημαίνει ότι η διαπραγμάτευση μπορεί να είναι πιο εύκολη. Καθώς εάν η  Ρίο Αβε δεν δεχθεί την προσφορά που αναμένεται να της κάνει ο Ολυμπιακός, τότε μπορεί να χάσει ως ελεύθερο τον παίκτη τον ερχόμενο Ιανουάριο. Με τον ίδιο τον Ρέις, πάντως να έχει ενθουσιαστεί στην ιδέα ότι μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο στους Ερυθρόλευκους.

Ο Ρέις ολοκλήρωσε της σεζόν με συνολικά 37 συμμετοχές, 1 γκολ και 6 ασίστ και συμπεριλήφθηκε 3 φορές στην καλύτερη 11άδα του πρωταθλήματος. Μάλιστα, το μοναδικό φετινό γκολ του με τη φανέλα της Ρίο Αβε το πέτυχε στις 27 Ιανουαρίου, στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Βιτόρια Γκιμαράες (2-1) του… Πέπε, του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, ο οποίος θα ανακοινωθεί το πρωί της Παρασκευής!

Ο πρόεδρος της Ρίο Αβε, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος,  παραδέχθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι προς πώληση, επειδή δεν δέχεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά υποστήριξε ότι δεν σκοπεύει να κάνει εκπτώσεις στις απαιτήσεις του, ενώ αρνήθηκε πρόταση ύψους 1.000.000 ευρώ από τη γαλλική Ρεμς τον Ιούνιο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ματέους Ρέις αποτελεί περίπτωση που ο Μαρτίνς γνωρίζει καλά. Και θεωρεί ότι μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντική προσθήκη για τους Ερυθρόλευκους. Ο Βραζιλιάνος μπακ, ξεκίνησε την καριέρα του στη Σάο Πάουλο, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε αρκετές φορές, ξεκινώντας από την ηλικία των 19 ετών. Είχε μια γεμάτη σεζόν ως δανεικός στην Μπαΐα (2017), έναν κακό δανεισμό στη Μορεϊρένσε (2 συμμετοχές), αλλά την τελευταία διετία δείχνει εξαιρετικά στοιχεία. Εχοντας συνολικά 64 συμμετοχές, 1 γκολ και 11 ασίστ με τη φανέλα της Ρίο Αβε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ