«Ο Σεμέδο είπε όχι στον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο»

«Ο Σεμέδο είπε όχι στον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο»

Η O'Jogo αναφέρει σε δημοσίευμα της πως ο Ρούμπεν Σεμέδο αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού για νέο συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα στα πορτογαλικά ΜΜΕ, με τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού να είναι σχεδόν επί καθημερινής βάσεως είτε πρωτοσέλιδο, είτε πρώτο θέμα σε μεγάλες ιστοσελίδες.

Ο Πορτογάλος στόπερ απασχολεί την Μπενφίκα, η οποία ωστόσο δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Ολυμπιακό να τον παραχωρήσει, αφού η πρώτη πρόταση της «έπεσε» στο κενό. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους οι αετοί δεν αποκλείεται να επανέλθουν, όμως οι Πειραιώτες είναι προετοιμασμένοι αφού θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη στο λιμάνι.

Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα της O’Jogo βάζει εκ νέου «φωτιές» γύρω από τον Σεμέδο, αφού αναφέρει πως ο Πορτογάλος στόπερ απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει πως οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν πρόταση 700.000 ετησίως στον 26χρονο για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, όμως ο Σεμέδο είπε «όχι». Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από την αρνητική απάντηση του Πορτογάλου μιλούν και για τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για να τον πουλήσει, ξεκαθαρίζοντας πως οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν πρόκειται να πουλήσουν τον παίκτη για λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ