Έρχεται πρόταση για Κουλιμπαλί

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί αναμένεται να φτάσει στα γραφεία του Παναθηναϊκού τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ατζέντης του δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού όλο το τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει σε κουβέντες και επαφές με ξένους συλλόγους. Φυσικά, του έχει δώσει τις… ευλογίες της και η ΠΑΕ, όπως και στους ατζέντηδες […]

Έρχεται πρόταση για Κουλιμπαλί | to10.gr

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί αναμένεται να φτάσει στα γραφεία του Παναθηναϊκού τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ατζέντης του δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού όλο το τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει σε κουβέντες και επαφές με ξένους συλλόγους.

Φυσικά, του έχει δώσει τις… ευλογίες της και η ΠΑΕ, όπως και στους ατζέντηδες όλων των παικτών που μπορούν να φέρουν χρήματα στα ταμεία, όπως συνέβη με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός δεν κρύβει πλέον πως όλοι οι παίκτες έχουν βγει στο… σφυρί, μιας και η ανάγκη για λεφτά είναι άμεση και ο πιο «σίγουρος» τρόπος να έρθουν χρήματα είναι η πώληση παικτών.

Ο Κουλιμπαλί έχει προταθεί σε ομάδες της Αγγλίας και του Βελγίου, με τη δεύτερη αγορά να φαντάζει αυτή τη στιγμή η πιο πιθανή ώστε να έρθει πρόταση για τον παίκτη.