«Ο Ολυμπιακός ρώτησε για Σεφέροβιτς» λένε οι Πορτογάλοι

«Ο Ολυμπιακός ρώτησε για Σεφέροβιτς» λένε οι Πορτογάλοι

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός είναι μεταξύ των ομάδων που έχουν ενδιαφερθεί για τον Χάρις Σεφέροβιτς της Μπενφίκα.

Ένα νέο μεταγραφικό σενάριο είδε το φως της δημοσιότητας για τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά με χώρα προέλευσης την Πορτογαλία. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από την Λισαβόνα, ο Ελβετός επιθετικός της Μπενφίκα, Χάρις Σεφέροβιτς είναι μια από τις λύσεις που έχει κοιτάξει η ομάδα του Πειραιά για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Ο 26χρονος επιθετικός της Μπενφίκα δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως έχει ψαχτεί για να φύγει από τους Λουζιτανούς, έστω και με τη μορφή δανεισμού. Πάντα με βάση τις ίδιες πληροφορίες, η Μπενφίκα δεν έχει αντίρρηση να παραχωρήσει τον παίκτη και όλα είναι ανοιχτά την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι μια από τις ομάδες που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη είναι ο Ολυμπιακός, χωρίς όμως να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως το όνομα του Σεφέροβιτς δεν ακούγεται πρώτη φορά για τους ερυθρόλευκους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ