Οπαδοί του Πανιωνίου διέκοψαν την προπόνηση του Βόλου λόγω Μπέου

Οπαδοί του Πανιωνίου διέκοψαν την προπόνηση του Βόλου λόγω Μπέου

Ο Βόλος έκανε προπόνηση στη Νέα Σμύρνη, αλλά οι οπαδοί του Πανιωνίου θέλησαν να διαμαρτυρηθούν προς τη διοίκηση της ομάδας τους και διέκοψαν προσωρινά το πρόγραμμα. Ο λόγος; Ο Αχιλλέας Μπέος που είναι ανεπιθύμητος στη Νέα Σμύρνη.

Αναστάτωση προκλήθηκε στην προπόνηση του Βόλου πριν από λίγη ώρα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Οπαδοί του Πανιωνίου… μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη διοίκηση της ομάδας τους, που παραχώρησε το γήπεδο στην ομάδα του Μπέου.

Παρά το αρχικό σοκ, οι παίκτες του Βόλου κατάλαβαν γρήγορα πως οι οπαδοί του Ιστορικού δεν είχαν μπει με απειλητικές διαθέσεις προς εκείνους, κάτι που γρήγορα τους ξεκαθάρισαν. Λέγοντας τους ότι δεν πρόκειται να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα.

Το πρόβλημα το έχουν με τη διοίκηση του Πανιωνίου, η οποία παραχώρησε το γήπεδο στην ομάδα του Αχιλλέα Μπέου. Ο τελευταίος, που έχει διατελέσει παράγοντας των Νεοσμυρνιωτών, είναι ανεπιθύμητος εδώ και πολλά χρόνια στον κόσμο της ομάδας και γι’ αυτό τον λόγο οι οπαδοί προχώρησαν στη συγκεκριμένη διαμαρτυρία.

Μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν από το γήπεδο, αφού πρώτα φώναξαν συνθήματα εναντίον του Μπέου, με τους παίκτες του Βόλου να συνεχίζουν κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ