Η Νόριτς ανακοίνωσε τον Γιαννούλη (Pic)

Η Νόριτς ανακοίνωσε τον Γιαννούλη (Pic)

Η Νόριτς ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ για τους επόμενους έξι μήνες. Ακολούθησε και η ανακοίνωση του Δικεφάλου.

Παίκτης της Νόριτς είναι κι επίσημα ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή αριστερού μπακ από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να εισπράξει συνολικά 8,5 εκ. ευρώ από τη συμφωνία με τη Νόριτς (1 εκ. τώρα, 7,5 το καλοκαίρι εφόσον η Νόριτς ανέβει στην Premier League), ενώ προβλέπεται και 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς. Η αγγλική ομάδα αποκτά τον παίκτη με μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς σε περίπτωση προβιβασμού στην Premier League, ενώ ο Δικέφαλος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ σε ηλικία 18 ετών από τον Βατανιακό ως εξτρέμ. Ακολούθησε μια σειρά από δανεισμούς που αποδείχτηκαν θετικοί για την εξέλιξή του ως ποδοσφαιριστή και τον μετέτρεψαν σε ένα σύγχρονο full μπακ. Αρχικά δόθηκε στον Πιερικό κι έπειτα σε Ανόρθωση, Βέροια, Ατρόμητο.

Κι αν οι πρώτες σεζόν μακριά από την Τούμπα ήταν δύσκολες, στη Βέροια άρχισε να εξοικειώνεται στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου. Στον Ατρόμητο καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους ακραίους μπακ στην κατηγορία και κέρδισε την επιστροφή του στην Τούμπα.

Με τον ΠΑΟΚ απέδειξε τη μεγάλη ποιότητά του, κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα, ενώ μετατράπηκε σε βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας. Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναχωρεί για την Αγγλία, έχοντας προλάβει να φορέσει 77 φορές τη φανέλα του ΠΑΟΚ, να σκοράρει δύο γκολ και να μοιράσει 10 ασίστ.

Δημήτρη, σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ