Λαμία : Κοντά στην έξοδο ο Ορτέγκα

Λαμία : Κοντά στην έξοδο ο Ορτέγκα

Η Λαμία αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες (ίσως και ώρες) να αποδεσμεύσει τον Αρμίτσε Ορτέγκα, καθώς δεν έχει ικανοποιήσει στο σύντομο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Η Λαμία πριν από περίπου ένα μήνα είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Αρμίτσε Ορτέγκα, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την ομάδα του ΟΦΗ, όμως από ότι φαίνεται το πέρασμά του από τους νεοφώτιστους ήταν πολύ γρήγορο.

Ο Ισπανός εξτρέμ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν σύντομα από τη Λαμία, διότι δεν έχει κολλήσει με τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ δεν έχει ικανοποιήσει κιόλας με την απόδοση του τον προπονητή της ομάδας της Φθιώτιδας, Μπάμπη Τεννέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ορτέγκα έχει αγωνιστεί σε μόλις τρία παιχνίδια με την ομάδα της Φθιώτιδας και η απουσία του από την αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο, από ότι φαίνεται δεν ήταν τυχαία, αφού δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Ορτέγκα δεν υπολογίζεται πλέον από τον Έλληνα τεχνικό της Λαμίας και μέσα στις επόμενες μέρες ίσως είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ