Λάρισα : «Είδαμε το οφσάιντ γκολ του ΠΑΟΚ από τα πενήντα μέτρα»

Η διοίκηση της Λάρισας εξέδωσε καυστική ανακοίνωση για το γκολ οφσάιντ με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ στο χθεσινό ματς των δύο ομάδων στην Τούμπα. «Το είδαμε από τα πενήντα μέτρα» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Θεσσαλοί.

Λάρισα : «Είδαμε το οφσάιντ γκολ του ΠΑΟΚ από τα πενήντα μέτρα» | to10.gr

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με γκολ οφσάιντ στο χθεσινό παιχνίδι με την Λάρισα στην Τούμπα, αλλά ο πρώτος βοηθός Πετρόπουλος, δεν σήκωσε τη σημαία του για να υποδείξει την παράβαση. Ο Σάκχοφ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ήταν εκτεθειμένος, αλλά το γκολ μέτρησε λόγω του λάθους του Πετρόπουλου.

Η διοίκηση της Λάρισας έβγαλε σήμερα καυστική ανακοίνωση για το γκολ του δικέφαλου που δεν έπρεπε να μετρήσει, με την θεσσαλική ομάδα να αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται στη δύσκολη θέση για ακόμη ένα ματς να αναδείξει σοβαρά λάθη διαιτητών και βοηθών διαιτητών. Στο πρώτο γκολ, που ξεκλείδωσε και το ματς, ο Σακχόφ είναι οφσάιντ και δεν χρειάζεται να είσαι στην ίδια ευθεία με τον βοηθό διαιτητή Πετρόπουλο για να το δεις. Εμείς το είδαμε από 50 μέτρα μακριά. Ο κ. Διαμαντόπουλος και ο κ. Πετρόπουλος δεν το είδαν. Σε ένα ματς όπου η εικόνα της ομάδος μας, λόγω της υπερπροσπάθειας των παικτών μας στον αγώνα της Τετάρτης για την πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου, ήταν πολύ κακή.

Σε ένα ματς που ο ξεκούραστος ΠΑΟΚ (Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μαουρίτσιο, Πρίγιοβιτς, Πέλκας, Μπίσεσβαρ είτε δεν έπαιξαν καθόλου είτε έπαιξαν ελάχιστα με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο) ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς, δεν χρειαζόταν ο κ. Διαμαντόπουλος και οι συνεργάτες του να έχουν αυτή τη διαιτητική συμπεριφορά εις βάρος μας. Ειδικά ο κ. Διαμαντόπουλος μας είχε συνηθίσει σε άλλου επιπέδου διαιτησίες. Συνέχιζουμε να πιστεύουμε ότι και οι 4 διαιτητές ήταν σε άτυχη ημέρα και δεν τους καταλογίζουμε καμία σκοπιμότητα».