Πλατανιάς : Πολλά τα προβλήματα για Χατζηνικολάου

Αρκετά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, για το εντός έδρας ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πλατανιάς : Πολλά τα προβλήματα για Χατζηνικολάου | to10.gr

Οι παίκτες του Πλατανιά ανεβάζουν «στροφές» για το κρίσιμο εντός έδρας ματς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο έμπειρος τεχνικός στην προπόνηση της Τέταρτης (14/2) έμαθε από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου ότι ο Νίκος Κοροβέσης έχει υποστεί τράβηγμα στο δικέφαλο, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου δύο εβδομάδες.

Από την αναμέτρηση με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» θα απουσιάσει και ο Γιάννης Παπανικολάου που υποφέρει από ίωση, ενώ ο Κλεβίντ Ντικαμονά που έχει διάταση στο δικέφαλο, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και θα μπει σε κανονικό ρυθμό την Παρασκευή(16/2).

Τώρα όσον αφορά τον αρχηγό του Πλατανιά, Σκαρντοβέλι Βάντερσον, όπως όλα δείχνουν πάει από το καλό στο καλύτερο όσο περνάνε οι μέρες, αλλά, η συμμετοχή του απέναντι στον ΠΑΣ θα κριθεί την τελευταία στιγμή.