Παναθηναϊκός : Ανησυχία για Αλεξανδρόπουλο και Διούδη εν όψει ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός : Ανησυχία για Αλεξανδρόπουλο και Διούδη εν όψει ΠΑΟΚ

Οι Σωκράτης Διούδης και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αποχώρησαν με προβλήματα από την προπόνηση της Παρασκευής. Στο απουσιολόγιο αλλά για προληπτικούς λόγους και οι Σένκεφελντ και Καμπετσής.

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για τον Λάλζο Μπόλονι εν όψει του κυριακάτικου παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος προπονητής είδε τους Διούδη, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλο και Καμπετσή να μην προπονούνται την Παρασκευή, αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησαν με ενοχλήσεις ο Σωκράτης Διούδης, λόγω χτυπήματος ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και προληπτικά ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Πιο σοβαρά κρίνονται τα προβλήματα των Αλεξανδρόπουλου και Διούδη, αφού ο Σένκεφελντ δεν έχει κάτι που να εμπνέει ανησυχία.

Εκτός παρέμεινε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Φραν Βέλεθ και με γαστρεντερίτιδα ο Αργύρης Καμπετσής.

Επίσης ατομικό ακολούθησαν οι Σαβιέρ, Μπεκ ενώ θεραπεία έκανε ο Κουρμπέλης. Αντίθετα μπήκε στο πρόγραμμα ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις τακτικής, εξάσκηση στις στατικές φάσεις ενώ ένα γκρουπ έκανε και τεστ φυσικής κατάστασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ