«Ομάδα Β’ Εθνικής με διοίκηση τσίρκο. Μελισσανίδη σήκω φύγε»

«Ομάδα Β’ Εθνικής με διοίκηση τσίρκο. Μελισσανίδη σήκω φύγε»

«Βράζει» ο κόσμος της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και απαιτούν την αποχώρηση του από την Ένωση. Έντονη δυσαρέσκεια των οπαδών και με την ομάδα που είναι για... λύπηση

Η ΑΕΚ ήταν για ακόμη μια φορά τη φετινή σεζόν κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με το βαρύ 3-1 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Η Ένωση από την πρώτη κιόλας αγωνιστική μπαίνει σε μπελάδες όσον αφορά το ένα από τα τέσσερα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ενώ βλέπει το… τρένο της δεύτερης θέσης να χάνεται από νωρίς. Το χειρότερο από όλα όμως είναι η εμφάνιση των κιτρινόμαυρων, με την ομάδα να έχει και πάλι πολύ μέτρια εικόνα και να μην μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Παράλληλα η «απάθεια» που δείχνει η διοίκηση της ομάδας, αλλά και οι επιλογές που κάνει ο Μανόλο Χιμένεθ έχουν φέρει τον κόσμο της ΑΕΚ στα… άκρα.

Μετά το τέλος του ματς στην Τούμπα και την ήττα με 3-1 εκατοντάδες εξοργισμένοι οπαδοί της Ένωσης έκαναν «ντου» στα social media του συλλόγου χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα και βαριές εκφράσεις κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και του Ανδαλουσιανού τεχνικού, με την μπάλα να παίρνει και πολλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και τον Παναγιώτη Κονέ.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο αρνητικό αποτέλεσμα και η εμφάνιση της Ένωσης έφερε πολύ μεγάλες αντιδράσεις στους οπαδούς της ομάδας για ακόμη μια φορά, όπως φαίνεται και από τα σχόλια που υπάρχουν κατά εκατοντάδες στην επίσημη σελίδα του facebook και διαρκώς γίνονται και περισσότερα. Οι φίλοι της ΑΕΚ ξεσπούν για τα λάθη της διοίκησης και «βάλλουν» κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη, απαιτώντας από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να παραιτηθεί.

Χαρακτηριστικά είναι κάποια σχόλια που μιλούν για ανύπαρκτη διοίκηση και κανένα πλάνο από πλευράς Μελισσανίδη που «έχει αφήσει την ομάδα στο έλεος», ενώ είναι δεκάδες εκείνα που απαιτούν να αποχωρήσει από τον σύλλογο ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, που έχει κάνει «θίασο την αγαπημένη ομάδα του κόσμου», όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι οπαδοί.

Ο Μελισσανίδης είναι ο κύριος αποδέκτης και για τα χρήματα που δεν μπαίνουν στην ΠΑΕ, και τις ανύπαρκτες μεταγραφές, όμως η… μπάλα παίρνει και τον Μανόλο Χιμένεθ για τις κακές του επιλογές στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και τους παίκτες γράφοντας για «συνονθύλευμα μέσα στην Τούμπα» και για «παικτάκια».

Δείτε μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια των οπαδών της Ένωσης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ