ΠΑΟΚ : Τον τελευταίο 1,5 μήνα κερδίζει μόνο την ΑΕΚ (vids)

ΠΑΟΚ : Τον τελευταίο 1,5 μήνα κερδίζει μόνο την ΑΕΚ (vids)

Η κάκιστη κατάσταση στην οποία βρίσκονται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αποδεικνύεται από το γεγονός πως η Ένωση είναι η μοναδική ομάδα που κερδίζουν οι «ασπρόμαυροι» εδώ και 1,5 μήνα.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Τρίπολη αφού έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα κι έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη της τετράδας. Βέβαια δεν ηττήθηκε κιόλας όπως είχε συμβεί στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να επικρατεί τότε με 2-1 του Δικεφάλου.

Το εντυπωσιακό που προκύπτει όμως μετά τη νέα αποτυχία των «ασπρόμαυρων» είναι άλλο. Στα τελευταία οκτώ ματς για πρωτάθλημα και Κύπελλο ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει μόλις δύο νίκες με τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Και οι δύο νίκες μάλιστα κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Την ΑΕΚ. Με 3-1 στην Τούμπα για την πρεμιέρα των πλέι οφ και με 1-0 στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου.

Τελευταία νίκη για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πλην της ΑΕΚ χρονολογείται στις 21 Φεβρουαρίου με 4-0 κόντρα στη… μισή Λαμία, για το πρωτάθλημα. Πριν από περίπου 1,5 μήνα δηλαδή. Έκτοτε, η μόνη που δίνει χαρά στον ΠΑΟΚ είναι η Ένωση, ενδεικτικό και της δικής της αγωνιστικής πτώσης.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ σε αυτό το διάστημα είναι η ήττα με 2-1 από τον Αστέρα, οι ισοπαλίες με Λαμία (1-1) και Άρη (2-2) για Κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα, οι δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό (2-1, 3-0) στη Λεωφόρο και η ισοπαλία της Κυριακής στην Τρίπολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ