Παναθηναϊκός : Πλησιάζει η «καμπάνα» από ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ

Παναθηναϊκός : Πλησιάζει η «καμπάνα» από ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ

Χοντρό πρόβλημα έχει ο Παναθηναϊκός με τις ομάδες και τους παίκτες που προσέφυγαν στο διεθνές δίκαιο. Δύσκολο να αποφύγει αποκλεισμό, ενώ υπάρχει πιθανότητα αφαίρεσης βαθμών κι απαγόρευσης μεταγραφών.

Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε ένα χαστούκι στην υπόθεση του Στάθη Ταυλαρίδη, αλλά όσο περνούν οι μέρες και ο Γιάννης Αλαφούζος δεν τακτοποιεί σημαντικές υποθέσεις, μπορεί να έρθει σύντομα και η γροθιά στο στομάχι…

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μπορεί να ξεπεραστεί το πρόβλημα των Ταυλαρίδη, Βέμερ, οι οποίοι προσέφυγαν στα ελληνικά δικαστήρια. Η Κιέβο Βερόνα, το Αμβούργο και οι Σαμπά, Ιβανόφ, όμως, που έχουν πάει στη ΦΙΦΑ (ενδεχομένως κι άλλοι να έχουν ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, αλλά δεν είναι γνωστοί) δεν έχουν επαφή με το «τριφύλλι». Θέλουν ένα σεβαστό ποσό για να συναινέσουν σε διακανονισμό κι αυτό σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να αγγίζει και το μισό εκατ. ευρώ.

Τα μηνύματα που λαμβάνουν οι «πράσινοι» δεν είναι ενθαρρυντικά και δεν κρύβουν την ανησυχία τους. Με τα έως τώρα δεδομένα, η ΟΥΕΦΑ θεωρείται βέβαιο ότι θα επιβάλει στον Παναθηναϊκό ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για έναν χρόνο.

Μία τεράστια ζημιά για τον σύλλογο, αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο κίνδυνος. Υπάρχει πιθανότητα η ΦΙΦΑ ν’ αποφασίσει αφαίρεση βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών. Και ίσως να είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, οι επόμενες δύο εβδομάδες κρίνουν πολλά για το μέλλον του «τριφυλλιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ