Αποκάλυψη: Προς λύση το θέμα με Ταυλαρίδη, γλιτώνει τους -3β. ο Παναθηναϊκός

Αποκάλυψη: Προς λύση το θέμα με Ταυλαρίδη, γλιτώνει τους -3β. ο Παναθηναϊκός

Μετά τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης, ο Παναθηναϊκός πρότεινε στον παίκτη ένα μεγάλο ποσό «μπροστά» με τον Ταυλαρίδη να είναι θετικός.

Όλο το προηγούμενο διάστημα που ο Παναθηναϊκός βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την πλευρά του Στάθη Ταυλαρίδη ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν έδειχνε καμία διάθεση συμβιβασμού. Τόσο ο ίδιος, όσο πολύ περισσότερο ο δικηγόρος του, τράβηξαν το θέμα στα άκρα, δεν δέχτηκαν τίποτα απ’ όσα τους είχαν προτείνει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και απαιτούσαν να εκδικαστεί η υπόθεση για τα οφειλόμενα ύψους 97.000 ευρώ.

Κάτι που συνέβη χθες, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει πλέον την απόφαση, που σίγουρα θα είναι υπέρ του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, από τη στιγμή που η υπόθεση εκδικάστηκε, φαίνεται πως η πλευρά του παίκτη είναι πιο διαλλακτική.

Αμέσως μετά τα χθεσινά γεγονότα, ο Παναθηναϊκός έκανε νέα επαφή με τον Ταυλαρίδη και τον δικηγόρο του και πρότεινε να τους δώσει ένα ποσό που θα φτάνει περίπου στο 80% των οφειλομένων και να χαρίσει ο Ταυλαρίδης τα υπόλοιπα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης είναι σαφώς πιο διαλλακτικός και θετικός στο να συμφωνήσει, από τη στιγμή που έχει την απόφαση στα χέρια του. Με λίγα λόγια, ο Ταυλαρίδης ήθελε πρώτα να διασφαλίσει τα χρήματά του μέσω δικαστηρίου και στη συνέχεια να δεχτεί συμβιβασμό με τον Παναθηναϊκό.

Αν τελικά οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία, κάτι που πλέον είναι το πιο πιθανό σενάριο, τότε ο Παναθηναϊκός θα γλιτώσει τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών από τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού φυσικά δώσει στον Ταυλαρίδη όλο το ποσό που θα συμφωνήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ