ΑΕΚ : «Να τα δώσουμε όλα για το νταμπλ» είπε ο Χιμένεθ στους παίκτες

ΑΕΚ : «Να τα δώσουμε όλα για το νταμπλ» είπε ο Χιμένεθ στους παίκτες

Ό,τι έχουν και δεν έχουν πρέπει να δώσουν από εδώ και πέρα οι παίκτες της ΑΕΚ, προκειμένου να κατακτήσουν πρωτάθλημα και Κύπελλο, όπως τόνισε και σε ομιλία του στα Σπάτα ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στην ΑΕΚ η ζωή συνεχίζεται μετά τον αποκλεισμό του Europa League από την Ντιναμό Κιέβου. Ο μεγάλος στόχος πλέον στην Ένωση είναι το νταμπλ, όπως φάνηκε και στην ομιλία του Μανόλο Χιμένεθ προς τους παίκτες στην προπόνηση της Παρασκευής (23/2) στα Σπάτα.

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός στην ομιλία του έπλεξε το εγκώμιο όλων των παικτών του για τη αυτοθυσία τους ζητώντας από εδώ και πέρα το 100% ούτε καν το 99%.

«Αύριο έχω την καθιερωμένη συνέντευξη και πραγματικά μου φαίνεται περίεργο ότι δεν θα μιλήσω για τρεις διοργανώσεις. Στο τέλος του χθεσινού ματς τα συναισθήματα μου ήταν μπερδεμένα και δεν ήξερα τι να κάνω: αν έπρεπε να πάω στον κόσμο μα χειροκροτήσω ή να έρθω σε εσάς να σας φιλήσω και να σας πω ποσό περήφανος είμαι για εσάς. Το μόνο σίγουρο είναι όρο πλέον παλεύουμε για πρωτάθλημα και Κύπελλο και για να το πω πιο ξεκάθαρα από εδώ πέρα πρέπει να τα δώσουμε όλα για το… δικό μας πρωτάθλημα και το… δικό μας Κύπελλο», ήταν τα λόγια του Χιμένεθ.

Ενώ στη συνέχεια έκανε και ειδική μνεία στον Μασούντ, τον οποίο… απείλησε με φατούρο εάν… τολμήσει να απολογηθεί για τη χαμένη του ευκαιρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ