Καλογερόπουλος: Το νέο αστέρι του Θρύλου

Καλογερόπουλος: Το νέο αστέρι του Θρύλου

Ποιος είναι ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός που συμπεριελήφθη για πρώτη φορά σε αποστολή του Ολυμπιακού.

Εκπλήξεις είχε η αποστολή που ανακοίνωσε χθες ο Πέδρο Μαρτίνς για το σημερινό παιχνίδι με τον Αρη (5/5, 17:15), για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, με τον Πορτογάλο τεχνικό των Πειραιωτών να παίρνει μαζί του στη Θεσσαλονίκη τον νεαρό Αλέξανδρο Καλογερόπουλο.

Ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός συμπεριλήφθη για πρώτη φορά σε αποστολή, λόγω των πολλών απουσιών που έχει ο Ολυμπιακός, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους Ουσεϊνού Μπα, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Χοσέ Χολέμπας. Οι δύο πρώτοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και βρίσκονται στα… πιτς, ο Σωκράτης είχε κάποιες μικροενοχλήσεις στο πόδι και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί, ενώ ο Χολέμπας αποβλήθηκε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα χάσει το σημερινό ματς.

Ποιος είναι, όμως, ο Αλεξάνδρος Καλογερόπουλος, για τον οποίο μιλούν άπαντες με τα καλύτερα λόγια στο μεγάλο λιμάνι και ιδιαίτερα ο Πέδρο Μαρτίνς; Ο 16χρονος (26/07/2004) αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Αρχικά αποκτήθηκε για να ενισχύσει την Κ17 του πειραϊκού συλλόγου, αλλά κατά τη διάρκεια της σεζόν ανέβηκε στην Κ19. Στα τέλη Μαρτίου ο Πέδρο Μαρτίνς τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα μαζί με τους Ρενίλντ Κασέμι, Θανάση Παπαδούδη, Φώτη Κίτσο και Παύλο Μαρουδή. Ο 16χρονος σέντερ μπακ μέσα από τη σκληρή δουλειά και το πάθος που έβγαζε στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να πείσει τον Πορτογάλο τεχνικό να τον κρατήσει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εντυπωσιάστηκε από τον νεαρό μπακ και χθες τον συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε αποστολή των Πειραιωτών. Ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους στη θέση του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ήδη 1.87 μ. και συνεχίζει να ψηλώνει, ενώ είναι δυνατός και αθλητικός. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τον 16χρονο αμυντικό είχε ενδιαφερθεί και ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που κατάφερε να τον αποκτήσει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου πιστεύουν πολύ στο ταλέντο και στην αξία του νεαρού σέντερ μπακ, ο οποίος αναμένεται το επόμενο διάστημα να πάρει ευκαιρίες από τον Ιβηρα τεχνικό των Πειραιωτών. Ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος μπαίνει στα βαθιά από τα 16 του και πλέον είναι στο χέρι του να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στο μεγάλο λιμάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ