Μελισσανίδης σε παίκτες : «Κάνατε μεγάλη προσπάθεια, ψηλά το κεφάλι»

Μελισσανίδης σε παίκτες : «Κάνατε μεγάλη προσπάθεια, ψηλά το κεφάλι»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είδε την προπόνηση, ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στους παίκτες για την ευρωπαϊκή τους πορεία.

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης να φτάνει στις εγκαταστάσεις της ομάδας νωρίς το απόγευμα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρακολούθησε την προπόνηση των Κιτρινόμαυρων, ενώ μετά το τέλος της, μίλησε στους ποδοσφαιριστές, δίνοντάς τους συγχαρητήρια για την πορεία τους στην Ευρώπη. Σημειώνοντας πως δεν πρέπει να νιώθουν απογοήτευση, καθώς αυτά που πέτυχαν είναι πολύ σημαντικά.

Παράλληλα, ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση για τα παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με πρώτο αυτό με τον Ατρόμητο. Ματς στο οποίο η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη, όπως τόνισε στους παίκτες ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία σας στην Ευρώπη, και την μεγάλη προσπάθεια στο Κιέβο. Δεν πρέπει να είστε καθόλου στεναχωρημένοι για τον αποκλεισμό. Αξίζαμε να περάσουμε και το δείξαμε. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε συγκεντρωμένοι σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο! Τη Δευτέρα έχουμε ένα δύσκολο ματς στο Περιστέρι που όμως πρέπει και μπορούμε να κερδίσουμε. Μην ασχολείστε με τίποτα άλλο. Συνεχίστε όπως έχετε δείξει για να φτάσουμε στην κατάκτηση των στόχων μας», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τους παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ