Μελισσανίδης: «Έδρα μας τα Σπάτα εκτός αν… – Τότε θα είναι έτοιμη η Αγιά Σοφιά»

Μελισσανίδης: «Έδρα μας τα Σπάτα εκτός αν… – Τότε θα είναι έτοιμη η Αγιά Σοφιά»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην σημερινή του ομιλία στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε μεταξύ άλλων για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, το γήπεδο που δημιουργείται εκεί, ενώ αποκάλυψε και το πότε θα είναι έτοιμη η «Αγιά Σοφιά».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε σήμερα στα Σπάτα στους εκπροσώπους του Τύπου για όλους και για όλα. Μετά από μια κάκιστη σεζόν, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ θέλησε να δώσει δημόσια στίγμα για το τι θα γίνει από δω και πέρα, αλλά και να αναφερθεί σε γεγονότα που σημάδεψαν τη φετινή σεζόν.

Μίλησε για την περίπτωση του Ραζβάν Λουτσέσκου, τον επόμενο προπονητή, για τις μετραγραφές που δεν βγήκαν φέτος και για αυτές που θα γίνουν το καλοκαίρι, για το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε κάποια πράγματα που δεν αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, αλλά την κληρονομιά του συλλόγου.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό λοιπόν, ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για το προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου στα Σπάτα και το γήπεδο που δημιουργείται εκεί, αλλά και για την «Αγιά Σοφιά», προχωρώντας σε αποκαλύψεις.

«Το προπονητικό δεν ήταν της ΑΕΚ, το αγοράσαμε, αγοράσαμε και τους χώρους δίπλα. Η ΑΕΚ έχει ιδιόκτητα γραφεία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Δείτε λίγο και το αύριο… Εγώ κάποια στιγμή θα φύγω από τη ζωή και θέλω να αφήσω πίσω μου έργο. Μία ΑΕΚ με γήπεδο, επενδύσεις και χωρίς να χρωστάει τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης των κιτρινόμαυρων.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πότε θα έχει ολοκληρωθεί το γήπεδο στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, τη χωρητικότητα του αλλά και τα σχέδια του για αυτό, τα οποία είναι να αποτελέσει την έδρα της ομάδας την επόμενη σεζόν αν και εφόσον δεν υπάρχει κόσμος στις εξέδρες.

«Σε 2-3 μήνες θα είναι έτοιμο το γήπεδο στα Σπάτα, με χωρητικότητα 3.500. Του χρόνου αυτό το γήπεδο θα είναι η έδρα μας, εκτός αν υπάρχει κόσμος στις εξέδρες, έστω και ένα ποσοστό, άρα θα μείνουμε στο Νταχάου. Θέλω να παίζει η Κ20 να έρχεται κόσμος να βλέπει τα παιδιά μας. Τρέχαμε δεξιά κι αριστερά. Το ξενοδοχείο θα γίνει εδώ από πάνω στο μέλλον», είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην «Αγιά Σοφιά».

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης αποκάλυψε πως το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι έτοιμο του χρόνου τέτοια εποχή. «Στο νέο γήπεδο, την Αγιά Σοφιά, θα μπούμε τη νέα σεζόν. Του χρόνου τέτοια εποχή. Χάσαμε χρόνο λόγω της πανδημίας. Φοβόντουσαν να έρθουν να δουλέψουν… Υπάρχει ένας τελευταίος διαγωνισμός από τα 20 εκατ. της περιφέρειας έχουμε 8. Θα μπουν και τα υπόλοιπα. Νομίζω είμαστε πολύ κοντά να τελειώσει το γήπεδο. Σύντομα θα ξεκινήσουν και τα γύρω έργα.

Θα είναι το πιο όμορφο γήπεδο στον κόσμο. Το πιο όμορφο. Θα έχουμε έδρα επιτέλους. Θα φύγουμε από εκεί. Λίγοι μήνες έμειναν. Σκεφθείτε μόνο πως από το γήπεδο μας μόνο θα έχουμε έσοδα περίπου 12 εκατομμύρια τον χρόνο. Από εισιτήρια κι άλλους πόρους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ