Μάνατζερ Τσιγκρίνσκι: «Άνθρωποι της ΑΕΚ με ρώτησαν για Ρεμπρόφ, τους είπα ότι είναι κορυφαίος προπονητής»

Μάνατζερ Τσιγκρίνσκι: «Άνθρωποι της ΑΕΚ με ρώτησαν για Ρεμπρόφ, τους είπα ότι είναι κορυφαίος προπονητής»

Ο Αλεξάντερ Πάνκοφ αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σεργκέι Ρεμπρόφ και στα όσα είπε στους ανθρώπους της Ένωσης σχετικά.

Ο μάνατζερ του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αλεξάντερ Πάνκοφ, μίλησε στο «Meta-ratings» για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σεργκέι Ρεμπρόφ. Ο Πάνκοφ βρέθηκε στην Ελλάδα όπου παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Άρη και τόνισε πως οι άνθρωποι της Ένωσης τον ρώτησαν για τον Ουκρανό τεχνικό με τον ίδιο να λέει τα καλύτερα λόγια για την περίπτωσή του 47χρονου προπονητή.

Όσα είπε ο Πάνκοφ:

«Βρίσκομαι στην Αθήνα για μια εβδομάδα και μπορώ να πω ότι το θέμα της πιθανής άφιξης του Σεργκέι Ρέμπροφ στην ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή των θεμάτων του ελληνικού Τύπου. Οι Ελληνες δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον για τον Ρεμπρόφ και γράφουν πολλά γι’ αυτόν.

Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ με πολλούς οπαδούς. Εστρεψε την προσοχή της στον προπονητή ο οποί τα τελευταία χρόνια έκανε πρωταθλήτριες δύο ομάδες, την Ντιναμό Κιέβου δύο φορές και την Φερεντσβάρος τρείς φορές.

Ενα μεγάλο πλεονέκτημα που έχει ο Ρεμπρόφ είναι ότι έχει Ισπανούς βοηθού, ενώ ο ίδιος μιλάει άπταιστα αγγλικά. Τρεις Ουκρανοί παίζουν αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ και τουλάχιστον στην αρχή ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που παίζει στην ΑΕΚ για πέντε χρόνια μπορεί να τον βοηθήσει πολύ. Γνωρίζει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει να πει πολλά στον νέο προπονητή.

Εάν ένας προπονητής όπως ο Ρεμπρόφ πάει στην ΑΕΚ φυσικά η ομάδα θα ανταγωνιστεί για το πρωτάθλημα . Αλλά στην Ελλάδα ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερο απ’ ότι στην Ουγγαρία. Οι ανταγωνιστές είναι επίσης δυνατοί, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Αρης.

Ημουν στην Αθήνα για το ματς της ΑΕΚ με τον Αρη και εκπρόσωποι του συλλόγου με ρώτησαν για την γνώμη μου για τον Σεργκέι Ρεμπρόφ. Τους είπα τα καλύτερα για τον προπονητή. Είναι ένας κορυφαίος τεχνικός που έχει αποδείξει το επίπεδο του κερδίζοντας τίτλους πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ