ΠΑΟΚ : Τα βίντεο που τον «καίνε» (vds)

ΠΑΟΚ : Τα βίντεο που τον «καίνε» (vds)

Δείτε τα βίντεο με τα εκτεταμένης μορφής επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από την Τούμπα, ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και την Αστυνομία, στο περιθώριο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει το μαύρο… άσπρο, θέλοντας να γλιτώσει ποινή αφαίρεσης βαθμών για επεισόδια που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας, η αλήθεια είναι μία και πολύ διαφορετική.

Και η οποία φαίνεται ξεκάθαρα στα παρακάτω βίντεο. Συγκεκριμένα όπως μπορείτε να δείτε, έξω ακριβώς από το γήπεδο του δικεφάλου (δηλαδή στον χώρο ευθύνης της ΠΑΕ) σημειώνονται εκτεταμένης μορφής επεισόδια μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και των δυνάμενων της Αστυνομίας.

Οδομαχίες, καπνογόνα, κροτίδες, πέτρες και κάθε λογής αντικείμενα, συνέθεσαν ένα «πολεμικό» σκηνικό που διήρκεσε για πολύ ώρα έξω από την Τούμπα. Έκτροπα τα οποία είχαν ως συνέπεια την καταστροφή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, αλλά και τον τραυματισμό τριών ανδρών της Αστυνομίας, κάτι ο οποίο έχει σημειωθεί στην έκθεση της τελευταίας.

Γεγονότα τα οποία εκθέτουν τους ανθρώπους του δικεφάλου που προσπαθούν να μειώσουν τη σοβαρότητά των γεγονότων, ισχυριζόμενοι ότι αυτά έλαβαν χώρα μακριά από το γήπεδο, δηλαδή όχι στον χώρο ευθύνης της.

Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβατε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ