Επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ για Ντεϊόλα – Πόσα δίνει, τι ζητάει η Κάλιαρι

Επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ για Ντεϊόλα – Πόσα δίνει, τι ζητάει η Κάλιαρι

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Κάλιαρι για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα, με την ιταλική ομάδα να έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει μπροστά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει ξεχωρίσει μερικές πολύ καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Πρωταρχικός στόχος του Ρουμάνου τεχνικού είναι η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ και αυτός που θέλει περισσότερο είναι ο Ιταλός μέσος, Αλεσάντρο Ντεϊόλα.

Ο μέσος της Κάλιαρι βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με ρεπορτάζ από το εξωτερικό απέρριψε πρόταση της ιταλικής ομάδας για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, καθώς είναι έτοιμος να μεταγραφεί στον Δικέφαλο του βορρά.

Ο Ντεϊολά πράγματι είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του ΠΑΟΚ όσον αφορά τους προσωπικούς του όρους, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Κάλιαρι για να κάνει δικό του τον 25χρονο μέσο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του βορρά έχει κάνει πρόταση στην ιταλική ομάδα για τον Ντεϊολά ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, όμως οι απαιτήσεις της είναι συγκεκριμένες. Η Κάλιαρι θέλει για να πουλήσει τον Ιταλό μέσο τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ συν μπόνους και μάλιστα είναι κάθετη, αφού με λιγότερα δεν πρόκειται να προχωρήσει το deal.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη, όμως φαίνεται τουλάχιστον προς το παρόν να απέχει αρκετά από τη συμφωνία με την ιταλική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντεϊόλα έχει συμβόλαιο με την Κάλιαρι μέχρι τον Ιούνιο του 2022, όμως δεν σκοπεύει να ανανεώσει με την ιταλική ομάδα. Στο «κόλπο» για τη συμφωνία είναι μπλεγμένος ο Μίνο Ραϊόλα που είναι και εκπρόσωπος του Ελ Καντουρί.

Ο Ντεϊολά γεννήθηκε την 1η Αυγούστου του 1995 στην πόλη Σαν Γκαβίνο Μονρεάλ της Σαρδηνίας. Έχει ύψος 1,90μ., είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται ως κεντρικός και αμυντικός χαφ. Την περασμένη σεζόν έκανε 24 εμφανίσεις, τις μισές με την Κάλιαρι και τις άλλες με την Σπέτσια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ