Φυντάνης: “Νικήτρια στο χορτάρι η ΑΕΛ”

Εντελώς κανένα σχόλιο για το αγωνιστικό κομμάτι του ματς με τον Παναθηναϊκό δεν έκανε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, επιλέγοντας να αναφερθεί πολύ επικριτικά, στη διαιτησία του αγώνα. Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ μιλώντας στη NOVA δήλωσε: “Δεν χάσαμε αγωνιστικά. Η φάση του πέναλτι είδε όλη η […]

Φυντάνης: “Νικήτρια στο χορτάρι η ΑΕΛ” | to10.gr
Εντελώς κανένα σχόλιο για το αγωνιστικό κομμάτι του ματς με τον Παναθηναϊκό δεν έκανε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, επιλέγοντας να αναφερθεί πολύ επικριτικά, στη διαιτησία του αγώνα.
Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ μιλώντας στη NOVA δήλωσε: “Δεν χάσαμε αγωνιστικά. Η φάση του πέναλτι είδε όλη η Ελλάδα ότι δεν ήταν. Το είδαμε και εμείς. Ο διαιτητής μας έβαλε στην περιοχή και με εννέα παίκτες”.
Στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου, παρέμεινε στον ίδιο τόνο: “Σήμερα στο γήπεδο νικήτρια είναι η ΑΕΛ. Είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό που έγινε και το είδε όλη η Ελλάδα. Δεν υπάρχει πέναλτι και είναι καθαρό το γκολ που βάλαμε. Ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό που έγινε σήμερα.
Αυτό το πέναλτι δεν υπάρχει πουθενά. Και αυτή η εμφάνιση και αυτή με τον ΠΑΟΚ είναι κορυφαίες. Αυτό είναι ντροπή. Ο Παναθηναϊκός είναι ιστορικό σωματείο. Όμως αυτό που έγινε σήμερα είναι έγκλημα”.