Απρόσκλητος επισκέπτης ο Μελισσανιδης!

Απρόσκλητος επισκέπτης ο Μελισσανιδης!

Στον ΠΑΟΚ δεν βλέπουν με καλό μάτι την πιθανή παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στην Τούμπα. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την σουίτα των φιλοξενούμενων και όχι απ' αυτή του Ιβάν Σαββίδη.

Η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της ΑΕΚ, να «ανέβει» στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ δεν πολύ άρεσε στους ασπρόμαυρους.

Στο δικέφαλο του Βορρά θα προτιμούσαν, η επίσκεψη του ισχυρού άνδρα της Ένωσης, να μην πραγματοποιηθεί καθώς στην οικογένεια του ΠΑΟΚ υπάρχει μια μεγάλη αναστάτωση μετά την απόφαση της αφαίρεσης βαθμών λόγω των γεγονότων της Τούμπας στο ματς με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα μπορεί η έδρα του ΠΑΟΚ να μην ανοίξει τις πόρτες της για να φιλοξενήσει τους χιλιάδες φιλάθλους, όμως αυτοί θα βρίσκονται στους δρόμους της πόλης για να διαμαρτυρηθούν με τελική κατάληξη το γήπεδο της Τούμπας.

Μπορεί την περσινή χρονιά να δέχθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, την πρόσκληση του Ιβάν Σαββίδη για να παρακολουθήσουν μαζί την αναμέτρηση των δύο Δικεφάλων, από την σουίτα του τελευταίου, φέτος, αυτό δεν θα επαναληφθεί.

Κανένας Σαββίδης δεν πρόκειται να τον υποδεχθεί στο κατώφλι του γηπέδου της Τούμπας και να τον οδηγήσει στην σουίτα του για να δουν μαζί το παιχνίδι. Από τον ΠΑΟΚ, αναφέρουν πως ο Μελισσανίδης θα έχει την ίδια αντιμετώπιση που είχαν πρόεδροι ή μεγαλομέτοχοι ΠΑΕ που ήρθαν στην Τούμπα. Θα καθίσει δηλαδή στο χώρο των φιλοξενούμενων μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ