Σενάρια για Ολυμπιακό και Ουντόντζι

Σενάρια για Ολυμπιακό και Ουντόντζι

Την περίπτωση του 24χρονου αμυντικού της Νιου Γιορκ Σίτι, Σεντρίκ Ουντόντζι εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, καθώς έχει μείνει αρκετά πίσω από την πρώτη θέση και χρειάζεται ένα θαύμα προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα στις εναπομείναντες αγωνιστικές.

Μετά την συμφωνία των ερυθρόλευκων με τον Μαντί Καμαρά πριν λίγες μέρες, φαίνεται πως συνεχίζουν να ψάχνουν «λαβράκια» από την αγορά της Γαλλίας. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον Σεντρίκ Ουντόντζι, ο οποίος προτάθηκε τις προηγούμενες μέρες κι αγωνίζεται στο MLS με τη φανέλα της Νιου Γιορκ Σίτι.

Ο Ουντόντζι κατάγεται από τη Γαλλία, είναι 24 χρονών και αγωνίζεται ως αμυντικός, μια θέση που δεδομένα πονάει τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός. Οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων βλέπουν την περίπτωση του Γάλλου ως μια νέα περίπτωση «Σισέ» και ενδεχομένως να κινηθούν για να τον αποκτήσουν.

Ο πανύψηλος στόπερ (έχει ύψος 1.95) είναι μια πολύ καλή περίπτωση για τον Ολυμπιακό και η τιμή που θα πρέπει να καταβάλει για να τον κάνει δικό του είναι περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουντόντζι έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ρεν, Οσέρ, Σατορού και Γκαζελέκ Αζαξιό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ