ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο (vid)

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο (vid)

Ούτε με... το πιστόλι στον κρόταφο δεν γίνεται να πιστέψεις ότι ο πόλεμος της Τούμπας τελείωσε με τον ΠΑΟΚ νικητή με 1-0 και την ΑΕΚ υπαίτια για την διακοπή της αναμέτρησης. Προσοχή: Δεν κάνουμε πλάκα σοβαρά μιλάμε!

Εκεί που τελειώνει η λογική ξεκινά η… Εξυγίανση. Και τώρα ο μεγαλοδύναμος να βάλει το χέρι του σε όσα θα ακολουθήσουν μετά τα όσα απίστευτα συνέβησαν στην Τούμπα. Πριν απο μερικά λεπτά λοιπόν έγινε γνωστό πως το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ διακόπηκε οριστικά με το σκορ να είναι στο 1-0 για τους γηπεδούχους, με τον Κομίνη να κατακυρώνει στα αποδυτήρια (!!!) το γκολ του Βαρέλα! Για το ποιος ευθύνεται για την διακοπή, ο ΠΑΟΚ υποστηρίζει πως η ΑΕΚ δεν βγήκε να παίξει παρότι το ζήτησε ο Κομίνης, η ΑΕΚ πως αιτία της διακοπής ήταν η βίαιη εισβολή του Σαββίδη που οπλοφορούσε στον αγωνιστικό χώρο!

Και όλα αυτά για ένα ματς που στο 90΄τινάχτηκε στον αέρα απο το γκολ-οφσάιντ του Βαρέλα! Ένα γκολ που μετά απο διαβουλεύσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο Κομίνης φάνηκε πως έχει ακυρώσει με τον Ιβάν Σαββίδη στην συνέχεια να κάνει ντου στο γήπεδο με το περίστροφο στην ζώνη και να προκαλεί την διακοπή του αγώνα! Ο Κομίνης αποχώρησε για τα αποδυτήρια μαζί με τις δύο ομάδες, και μετά απο δύο ώρες έγινε γνωστό πως το ματς οριστικά διακόπτεται. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν ενημερώσει και οι δύο πως ο Κομίνης έγραψε για 1-0 την ώρα της διακοπής με τον δικέφαλο του βορρά να τονίζει πως διακόπηκε με υπαιτιότητα της ΑΕΚ που δεν δεχόταν να βγει για να τελειώσει το ματς.

Από την ΑΕΚ διαψεύδουν και τονίζουν πως όντως ο Κομίνης αποφάσισε στα αποδυτήρια να μετρήσει το γκολ του Βαρέλα αλλά διέκοψε το ματς εξαιτίας της βίαιης εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο!

Απίστευτα πράγματα, για δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι στην Τούμπα στο κατά τα άλλα «καλύτερο πρωτάθλημα της 20ετιας»!

Διαιτητές αποφασίζουν στα αποδυτήρια μετά από 2 ώρες διακοπή αγώνα να μετρήσουν γκολ που έχουν ακυρώσει, ο Σαββίδης εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας αλλά τελικά αν ισχύουν αυτά που υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ βγαίνει και κερδισμένος!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ