ΠΑΟΚ : Σε instagram-ικό παραλήρημα ο Γιώργος Σαββίδης

ΠΑΟΚ : Σε instagram-ικό παραλήρημα ο Γιώργος Σαββίδης

Ο γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ προκαλεί με τα μηνύματα του στο instagram και πυροδοτεί εντάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Την ώρα που ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης λέει για καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Γιώργος Σαββίδης τα κάνει άνω - κάτω. Ακόμα και μετά την συγνώμη του Ιβάν Σαββίδη (προφανώς και για νομικούς λόγους), ο νεαρός Σαββίδης δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα.

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έφτασε στο απροχώρητο με τα όσα έγιναν στην Τούμπα το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ωστόσο φαίνεται πως ο Γιώργος Σαββίδης θεωρεί πως μπορεί να υπάρξει και πιο κάτω, με κλιμάκωση της έντασης. Γιατί πως αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κάποιος την αυξανόμενη ένταση που προκαλεί ο γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ, με τις αναρτήσεις του στο Instagram. Η συνήθεια του Γιώργου Σαββίδη να ανεβάζει μηνύματα στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει κλίμα έντασης, με πολλές από τις αναρτήσεις να έχουν εμπρηστικό περιεχόμενο.

Από τη μία ο μπαμπάς ζητά συγνώμη (προφανώς και για νομικούς λόγους) και από την άλλη ο γιος κάνει αυτά τα υβριστικά post. Μήπως δεν τα ξέρει αυτά ο μπαμπάς του; Αδύνατο. Την ώρα που ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης κάνει δηλώσεις για κινήσεις που θα αφορούν το καλό του ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Σαββίδης τα κάνει όλα άνω – κάτω με τα μηνύματα που ανεβάζει στο Instagram. Τα post του γιου του προέδρου του ΠΑΟΚ ανάβουν φωτιές. Είναι τοποθετήσεις που προκαλούν, ρίχνουν «λάδι στην φωτιά» κι έχουν έναν μόνο στόχο. Την κλιμάκωση της έντασης στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, την εποχή βέβαια της «εξυγίανσης». Γιατί κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι διανύουμε περίοδο «εξυγίανσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ξέχασε βεβαίως ο Ιβάν Σαββίδης στην δήλωση του μιλώντας για άρρωστο κατεστημένο. Ξέχασε πως ο ίδιος με τον «δικό μας» κατά δήλωση του Βαγγέλη Γραμμένο, μιλούσε για εξυγίανση και για νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ξέχασε όπως ξέχασε να αναφερθεί στο όπλο του. Όπως με την σειρά… ξέχασε να το βγάλει πριν την «μπούκα». Όπως φανταζόμαστε πως ξέχασε και τη νομοθεσία που αναφέρει ρητά ότι απαγορεύεται η οπλοφορία στα γήπεδα, σε όλους τους χώρους και όχι απλά μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Όπως ξέχασε να αναφερθεί και στο ένταλμα σύλληψης που υπάρχει από χθες με την αστυνομία να τον αναζητά αφού δεν τον συνέλαβε ως όφειλε την ώρα της εισβολής του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει προκαλέσει πολλές φορές με τα μηνύματα του στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό όμως που γίνεται τον τελευταίο μήνα δεν έχει προηγούμενο, καθώς ο γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ δεν σταματά να ανεβάζει το «θερμόμετρο της έντασης». Την ώρα που όλος ο κόσμος αντίκρισε σοκαρισμένος τις εικόνες του οπλοφορούντος Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα, ο Γιώργος Σαββίδης συνεχίζει να προκαλεί με τις αναρτήσεις του στο Instagram. Χαρακτηρίζοντας μάλιστα την Ελλάδα ως Μπανανία.

Δείτε post του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ