ΠΑΟΚ : Εν ενεργεία αστυνομικός ένας από του σωματοφύλακες του Σαββίδη

ΠΑΟΚ : Εν ενεργεία αστυνομικός ένας από του σωματοφύλακες του Σαββίδη

Ένας εν ενεργεία αστυνομικός βρίσκεται ανάμεσα στους πέντε σωματοφύλακες του Ιβάν Σαββίδη που αναζητούνται με τη διαδικασία του αυτοφώρου μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ένας εν ενεργεία αστυνομικός βρίσκεται ανάμεσα στους πέντε σωματοφύλακες του Ιβάν Σαββίδη που αναζητούνται με τη διαδικασία του αυτοφώρου μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Ο εν λόγω αστυνομικός παραμένει μάλιστα άφαντος, δίχως να έχει ενημερώσει τους ανωτέρους του για το πού βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει μάλιστα κινήσει ήδη τις προβλεπόμενες διαδικασίες για τον εντοπισμό του αστυνομικού, που ανήκει στη φύλαξη υψηλών προσώπων και του είχε ανατεθεί εν προκειμένω η φύλαξη του Ιβάν Σαββίδη.

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αναζητείται διότι εισέβαλε ένοπλος στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση του Κομίνη να μην μετρήσει το γκολ του Βαρέλα, μια κίνηση που έφερε τη διακοπή του ντέρμπι των Δικεφάλων.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα η ΠΟΑΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων) εξέδωσε ανακοίνωση, θέτοντας το ερώτημα αφενός γιατί δεν συνελήφθη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αφετέρου για το αν η Εισαγγελία και η ηγεσία της Αστυνομίας θα αναζητήσουν ευθύνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ