Στο τμήμα ο οπαδός που τραυμάτισε τον Γκαρθία όταν παίζει ο ΠΑΟΚ

Στο τμήμα ο οπαδός που τραυμάτισε τον Γκαρθία όταν παίζει ο ΠΑΟΚ

Η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της υπόθεσης του οπαδού του ΠΑΟΚ εξαιτίας του οποίου δεν διεξήχθη ποτέ το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα πήρε αναβολή, λόγω κωλύματος του δικηγόρου του. Έτσι, υπήρξε νέο αίτημα αναβολής, το οποίο έγινε δεκτό, ενώ ο ίδιος ο οπαδός δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Πάντως, επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι στον 27χρονο. […]

Η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της υπόθεσης του οπαδού του ΠΑΟΚ εξαιτίας του οποίου δεν διεξήχθη ποτέ το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα πήρε αναβολή, λόγω κωλύματος του δικηγόρου του. Έτσι, υπήρξε νέο αίτημα αναβολής, το οποίο έγινε δεκτό, ενώ ο ίδιος ο οπαδός δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Πάντως, επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι στον 27χρονο. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο ώρες πριν από κάθε παιχνίδι του δικεφάλου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Εκεί θα αναγκάζεται να παραμείνει έως δύο ώρες μετά τη λήξη των αγώνων. Σχετικά με την υπόθεσή του, αυτή θα εκδικαστεί εν τέλει από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στις 8 Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ