Μουνιέ : «Πρέπει να επιβληθούν σκληρές ποινές στον ΠΑΟΚ»

Μουνιέ : «Πρέπει να επιβληθούν σκληρές ποινές στον ΠΑΟΚ»

Ο μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην γαλλική εφημερίδα Εκίπ τονίζοντας πως πρέπει να επιβληθούν σκληρές ποινές στον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στην Τούμπα.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, Άντονι Μουνιέ μίλησε στην γαλλική εφημερίδα Εκίπ για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και την εισβολή του οπλοφορούντος Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μουνιέ εξέφρασε την αντίρρηση του στην απόφαση να διακοπεί το πρωτάθλημα και υποστήριξε πως θα πρέπει να επιβληθούν σκληρές ποινές στον ΠΑΟΚ.

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί αλλά πρέπει να επιβληθούν σκληρές ποινές στον ΠΑΟΚ. Είναι κρίμα για τους παίκτες γιατί έχουν κάνει καλή σεζόν και οι παίκτες δεν φταίνε. Είναι όμως κρίμα να σταματήσει το πρωτάθλημα, αντί να επικεντρωθούν στην ομάδα που προκάλεσε το πρόβλημα. Γιατί η διακοπή τους τιμωρεί όλους» υποστήριξε ο Μουνιέ και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο όπλο που είχε πάνω του ο Ιβάν Σαββίδης, όταν εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο.

«Νομίζω ότι είχε την άδεια να φέρει όπλο και το είχε στην ζώνη του. Αλλά, δεν είναι εικόνα αυτή που πρέπει να δείχνεις στο ποδόσφαιρο. Σοκάρει λίγο. Αλλά, εγώ που είμαι εδώ και λίγους μήνες στην Ελλάδα δεν αισθάνομαι ανασφάλεια όταν πηγαίνω στα εκτός έδρας ματς. Είναι όπως στη Γαλλία ή την Ιταλία. Τα μέτρα που ελήφθησαν πριν για εισβολές στον αγωνιστικό χώρο ή για παρόμοια πράγματα, ελήφθησαν απέναντι σε συγκεκριμένες ομάδες.

Υπήρχαν πρόστιμα και παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, αφαιρέσεις βαθμών, αλλά το πρωτάθλημα συνεχίστηκε. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να τιμωρηθούν οι άλλες ομάδες. Είναι σαν να αποφασίζονταν διακοπή στο γαλλικό πρωτάθλημα, για ότι συνέβη στη Λιλ. Οι εισβολές στον αγωνιστικό χώρο είναι πιθανές παντού. Οι οπαδοί στην Ελλάδα, είναι οπαδοί, όχι απλοί θεατές. Δεν έχω δει κανέναν από τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που το μέτρο έγινε επίσημο. Θα δούμε τι θα συμβεί την Τρίτη. Πιστεύω ότι δεν θα παίξουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Μετά είναι η διακοπή, οπότε ίσως ξαναπαίξουμε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απρίλη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ