Τσόσιτς : «Τραγωδία, κάποιος με πιστόλι να αναζητά δικαιοσύνη μέσα στο γήπεδο»

Ο Ούρος Τσόσιτς της ΑΕΚ, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του χαρακτήρισε καταστροφή και τραγωδία αυτά που συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας στο ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Τσόσιτς : «Τραγωδία, κάποιος με πιστόλι να αναζητά δικαιοσύνη μέσα στο γήπεδο» | to10.gr

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός της Ένωσης, Ούρος Τσόσιτς, μπορεί να μην αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας αφού ήταν εκτός αποστολής, αλλά σίγουρα έμαθε από πρώτο χέρι τα όσα σοκαριστικά έζησαν οι συμπαίκτες του, από το ακυρωθέν γκολ, του Βαρέλα και έπειτα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Τσόσιτς στη «novosti.rs»:

Για τα γεγονότα της Τούμπας ανέφερε: «Ήταν ένα μεγάλο σοκ, μια ανοησία ότι στον 21ο αιώνα κάποιος πήρε ένα πιστόλι για να αναζητήσει δικαιοσύνη μέσα σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Και στην Ελλάδα, μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν υπάρχουν λόγια, όμως οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για την εικόνα της χώρας, το ποδόσφαιρο και για όσους ζούμε εδώ».

Για την απόφαση της κυβέρνησης να διακοπεί το πρωτάθλημα επ’ αόριστον: «Είμαι ένας αθλητής, ζω από το ποδόσφαιρο, δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω το συνολικό πλαίσιο. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι κάποιος με μια κίνησή του κατέστρεψε το ντέρμπι, κάνοντας θέμα όχι το ποδόσφαιρο, αλλά τον άνθρωπο με το πιστόλι. Είναι μια τραγωδία. Το ντέρμπι ήταν πολύ καλό, υπήρχαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες και μετά ήρθε η ακύρωση του γκολ. Όποια εφημερίδα και αν κοιτάξεις, όποιο σάιτ και αν κοιτάξεις, θα δεις τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και το όπλο του».

Για το αν πιστεύει πως θα συνεχιστεί τελικά το πρωτάθλημα: «Θα δούμε τι θα γίνει, όμως τα Μέσα είναι πεπεισμένα ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει και πάλι».