ΑΕΚ : Η πρώτη επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι παρών δίπλα στις εργασίες του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά to10.gr. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ επισκέφτηκε λίγο μετά τις 11:00 το εργοτάξιο, να επιβλέψει τον χώρο και να συζητήσει με τους μηχανικούς για την πορεία των εργασιών. Εργασίες που από το πρωί της Πέμπτης πέρασαν στο επόμενο […]

ΑΕΚ : Η πρώτη επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας | to10.gr

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι παρών δίπλα στις εργασίες του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά to10.gr. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ επισκέφτηκε λίγο μετά τις 11:00 το εργοτάξιο, να επιβλέψει τον χώρο και να συζητήσει με τους μηχανικούς για την πορεία των εργασιών. Εργασίες που από το πρωί της Πέμπτης πέρασαν στο επόμενο στάδιο, με τα πρώτα μπετά να πέφτουν στον χώρο που θα στεγαστεί η «Αγια-Σοφιά».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανάρτησε σχετική φωτογραφία στο Twitter με την επίσκεψη του ισχυρού της άνδρα. Όπως σας ενημερώσαμε, ο Μελισσανίδης συνοδεύεται από στελέχη της Dimand αλλά και των εταιριών «ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ» και «ΒΑΓΕΝΑΣ» που έχουν αναλάβει το πρότζεκτ.

Μάλιστα, η Ένωση ανάρτησε και σχετικό βίντεο με τις εργασίες που γίνονται αυτή την ώρα στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.