Αυτή είναι η ομάδα που έκανε καταγγελία κατά Αστέρα και Λεβαδειακού!

Αυτή είναι η ομάδα που έκανε καταγγελία κατά Αστέρα και Λεβαδειακού!

Μια ομάδα προσέφυγε στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατά των Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακού λόγω της υπόθεσης των στημένων αγώνων. Η ομάδα αυτή έγινε γνωστή και όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport είναι ο Ηρακλής! Ο Ηρακλής ζήτησε κυρώσεις λόγω του Koriopοlis από το οποίο Μπάκος, Μποροβήλος και Κομπότης κρίθηκαν ένοχοι. Η καταγγελία έχει να κάνει με το γεγονός […]

Μια ομάδα προσέφυγε στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατά των Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακού λόγω της υπόθεσης των στημένων αγώνων. Η ομάδα αυτή έγινε γνωστή και όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport είναι ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής ζήτησε κυρώσεις λόγω του Koriopοlis από το οποίο Μπάκος, Μποροβήλος και Κομπότης κρίθηκαν ένοχοι. Η καταγγελία έχει να κάνει με το γεγονός πως το 2010 ο Αστέρας είχε καταθέσει καταγγελία εις βάρος του Ηρακλή για πλαστή φορολογική ενημερότητα, με αποτέλεσμα οι Τριπολιτσιώτες να παραμείνουν στην κατηγορία και να υποβιβαστεί ο Γηραιός.

Οι κυανόλευκοι δεν ξέχασαν την στάση του Αστέρα και έτσι άνοιξαν το θέμα στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ενώ είναι πιθανό και ομάδες από τη Superleague που κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό να συνεχίσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ