Εσκασε η «βόμβα» – Ο Μανωλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό (pic+vid)

Εσκασε η «βόμβα» – Ο Μανωλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό (pic+vid)

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Κώστα Μανωλά - Χαμός στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον 30χρονο αμυντικό.

Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στο σπίτι του! Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του 30χρονου σέντερ μπακ, με τους Πειραιώτες να κάνουν δικό τους έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς της Ευρώπης.

Μια σπουδαία κίνηση για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, που βάζει στο ρόστερ της έναν ποδοσφαιριστή τοπ επιπέδου. Μια μεταγραφή από αυτές που μόνο ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη μπορεί να κάνει στην Ελλάδα. Ο Κώστας Μανωλάς, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, ήρθε χθες στην Ελλάδα και σήμερα πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ και αποθεώθηκε από τον κόσμο των πρωταθλητών, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να δίνουν δυναμικό «παρών» στην Πλατεία Αλεξάνδρας και να κάνουν τη νύχτα μέρα για χάρη του 30χρονου αμυντικού. Με συνθήματα και καπνογόνα δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και καλωσόρισαν τον Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Μια επιστροφή, που γιγαντώνει τους Πειραιώτες.

Μετά την άφιξή του στα γραφεία της ΠΑΕ, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και λίγο πριν τις 20:00 οι Ερυθρόλευκοι τον ανακοίνωσαν και επίσημα, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς τους, που ήθελαν όσο τίποτα άλλο την επιστροφή του Μανωλά.

Η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την SSC Napoli για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα υλοποιηθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Και η ανάρτηση της ΠΑΕ στα social media:

Το βίντεο της ΠΑΕ για την επιστροφή του Μανωλά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ