Ενοχλημένοι στην ΑΕΚ με το 10% στα γήπεδα

Ενοχλημένοι στην ΑΕΚ με το 10% στα γήπεδα

Μεγάλος είναι ο προβληματισμός στην ΑΕΚ μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για μείωση της πληρότητας των γηπέδων στο 10%.

Η απόφαση της Κυβέρνησης για μείωση της πληρότητας των γηπέδων στο 10% με ανώτατο όριο τα 1000 άτομα προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό στις τάξεις της ΑΕΚ. Στην Ένωση κάνουν λόγο για ένα μέτρο που είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί όταν για παράδειγμα οι «κιτρινόμαυροι» έχουν διαθέσει φέτος περισσότερα από 16.000 διαρκείας και αναρωτιούνται με ποια κριτήρια θα μπορέσει να εφαρμοστεί αυτό το νέο μέτρο.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση, η ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει διεργασίες μέσω της Λίγκας για να βρεθεί κάποιος τρόπος να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Όπως τονίζουν μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» το πιθανότερο είναι να υπάρξει κοινή γραμμή από όλες τις ομάδες (ήδη ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση προς αυτή την κατεύθυνση), αφού θα πληγούν άπαντες από το νέο μέτρο και ειδικότερα οι μεγάλοι.

Η συγκεκριμένη απόφαση είναι σίγουρα πολύ πιο δύσκολα εφαρμόσιμη ακόμα και από το αν υπήρχε απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών και μένει πλέον να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ