Super League – Συμβούλιο την Τρίτη (28/12) για τα νέα μέτρα στα γήπεδα

Super League – Συμβούλιο την Τρίτη (28/12) για τα νέα μέτρα στα γήπεδα

Η διοργανώτρια Αρχή συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο την Τρίτη (28/12, 15:00) για να συζητηθεί η απόφαση η Κυβέρνησης για μείωση της πληρότητας στα γήπεδα στο 10%, με ανώτατο όριο τους 1000 θεατές.

Εκτακτο συμβούλιο να συζητηθεί η απόφαση της Κυβέρνησης να μειωθεί η πληρότητα στα γήπεδα στο 10%, με όριο τους 1000 θεατές, συγκάλεσε για το μεσημέρι της Τρίτης (28/12, 15:00) η Super League.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 28/12/2021, στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, με σύντμηση της προθεσμίας σύγκλησης αυτού, λόγω του εξαιρετικά επείγοντος χαρακτήρα του μόνου θέματος προς συζήτηση.

Μόνο θέμα: Θέση της Super League σε σχέση με τα νέα μέτρα περί περιορισμού προσέλευσης φιλάθλων στα γήπεδα».

Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν από 3/1 έως 16/1 κάλεσε τη Super League «να συγκαλέσει άμεσα Διοικητικό Συμβούλιο ώστε με σύνεση και ορθολογισμό να παρθούν συλλογικά αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι».

Λίγες ώρες αργότερα ο συνεταιρισμός ανακοίνωσε Δ.Σ για το μεσημέρι της Τρίτης (28/12), το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ