ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-4: Τρελαίνουν κόσμο οι Αγρινιώτες (vid)

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-4: Τρελαίνουν κόσμο οι Αγρινιώτες (vid)

Σε τρομερή κατάσταση ο Παναιτωλικός, με τους Αγρινιώτες να διαλύουν τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 4-2 – Τρεις νίκες απέναντι σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΟΦΗ μέσα σε 7 ημέρες.

Ματσάρα στην Κρήτη, με τον φορμαρισμένο Παναιτωλικό να διαλύει τον ΟΦΗ με 4-2 για την 19η αγωνιστική της Superleague.

Οι Αγρινιώτες βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μέσα σε 7 ημέρες να κερδίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (2-1) για το πρωτάθλημα, τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο (2-1) για το Κύπελλο και τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» για τη Superleague.

Ο Παναιτωλικός «τρελαίνει» κόσμο, με τον Γιάννη Αναστασίου να βλέπει την ομάδα του να αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και να πετυχαίνει συνεχόμενες νίκες. Σε μεγάλη φόρμα οι Καρέλης και Μεντόσα, οι οποίοι μετά τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό σκόραραν και κόντρα στον ΟΦΗ. Από ένα γκολ πέτυχαν επίσης οι Βέργος και Κορνέλιους.

Από τον ΟΦΗ, που ηττήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, δύο γκολ πέτυχε ο Νέιρα, ο οποίος όμως στο 80’ και με το σκορ στο 2-3, έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Με αυτή τη νίκη ο Παναιτωλικός, ο οποίος μεσοβδόμαδα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου, έφτασε τους 21 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας. Ο ΟΦΗ έμεινε στους 26 και στην 6η θέση.

Ωραίο παιχνίδι, με έξι γκολ

Ο Παναιτωλικός μπήκε στο παιχνίδι με τον αέρα που του έδωσαν οι δύο διαδοχικές νίκες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και κατάφερε να ανοίξει το σκορ πριν τη συμπλήρωση του 10λέπτου.

Στο 7’ ο Μαρινάκης γκρέμισε τον Μόρσεϊ μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ, με τον Σιδηρόπουλο να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Μεντόσα ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, με τον Βάτερμαν να πέφτει στη γωνία του και να αποκρούει. Ο μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού ωστόσο πήρε το.. ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 1-0 για την ομάδα του Αναστασίου. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και αρχίσαν να ψάχνουν την ισοφάριση. Στο 14’ έφτασαν κοντά στο 1-1, αλλά η προσπάθεια του Λάμπρου, μετά την πάσα του Ντε Γκούζμαν, σταμάτησε στο δοκάρι του Μελίσσα.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν και στο 43’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Νέιρα. Ο Βούρος έκανε την κάθετη πάσα στον Αργεντινό και αυτός με ωραίο «τσίμπημα» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-1.

Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 45’ ο Παναιτωλικός πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ με τον Κορνέλιους. Ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε το φάουλ και ο Κορνέλιους με κεφαλιά έβαλε και πάλι μπροστά τους Αγρινιώτες, που πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο τέμπο, με τον Παναιτωλικό στο 53’ να σκοράρει ξανά, αυτή τη φορά με τον Καρέλη. Ο Μεντόσα σέντραρε από αριστερά και ο έμπειρος επιθετικός με σουτ στην κίνηση έκανε το 3-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 66’ οι Κρητικοί μείωσαν σε 3-2 με σουτ του Νέιρα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 80’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Νέιρα ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Μελίσσα όμως να του λέει «όχι». Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού απέκρουσε και ο Αργεντινός έχασε την ευκαιρία να κάνει χατ-τρικ και να ισοφαρίσει σε 3-3.

Ο χρόνος κυλούσε με τον ΟΦΗ να θέλει, αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον Παναιτωλικό, ο οποίος στις καθυστερήσεις έκανε το 4-2 με τον Βέργο και ολοκλήρωσε θριαμβευτικά το σημερινό παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης (82′ Στάικος), Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Ντε Γκούζμαν (60′ Φαν Ντάινεν), Μεγιάδο, Τοράλ (82′ Ναμπί), Τσιλιανίδης (46′ Ντουρμισάι), Νέιρα, Λάμπρου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Λούι, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες, Αντούνες, Μπαρμπόσα (71′ Τσιγγάρας), Μεντόσα (67′ Ντουάρτε), Μόρσεϊ (82′ Αποστολάκης), Καρέλης (82′ Βέργος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ