Παίκτες ΑΕΚ : «Για εμάς δεν αλλάζει τίποτα, μόνο νίκη την Κυριακή»

Παίκτες ΑΕΚ : «Για εμάς δεν αλλάζει τίποτα, μόνο νίκη την Κυριακή»

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πληροφορήθηκαν τα νέα για την απόφαση σχετικά με το ντέρμπι της Τούμπας στα Σπάτα. Μιας και η ομάδα εκείνη την ώρα είχε μόλις ολοκληρώσει την προπόνησή της. Αν και κανείς θα περίμενε πανηγυρισμούς και επευφημίες στα Σπάτα, το κλίμα που επικρατούσε στις τάξεις της ΑΕΚ μόνο τέτοιο δεν ήταν. Οι Κιτρινόμαυροι […]

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πληροφορήθηκαν τα νέα για την απόφαση σχετικά με το ντέρμπι της Τούμπας στα Σπάτα. Μιας και η ομάδα εκείνη την ώρα είχε μόλις ολοκληρώσει την προπόνησή της. Αν και κανείς θα περίμενε πανηγυρισμούς και επευφημίες στα Σπάτα, το κλίμα που επικρατούσε στις τάξεις της ΑΕΚ μόνο τέτοιο δεν ήταν.

Οι Κιτρινόμαυροι υποδέχθηκαν με ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους τα νεότερα, τονίζοντας μάλιστα στις μεταξύ τους συζητήσεις πως η απόφαση, δεν αλλάζει το παραμικρό σε σχέση με το πώς θα πρέπει να προσεγγίσει η Ένωση το ματς με τον Παναθηναϊκό. Το οποίο είναι ένα ντέρμπι που η ΑΕΚ θέλει υποχρεωτικά να κερδίσει. Κάνοντας το πιο καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

«Είτε ήμασταν μπροστά με δύο βαθμούς είτε με πέντε, για εμάς δεν υπάρχει καμία διαφορά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε ένα βήμα ακόμα προς τον τίτλο. Δεν πρέπει να μας επηρεάσει αυτό. Ο ΠΑΟΚ είχε αγωνία για την απόφαση, όχι εμείς», ήταν κάποιες από τις ατάκες που ακούστηκαν χθες στα Σπάτα και περιγράφουν και το κλίμα που επικρατεί εντός ΑΕΚ. Τόσο για το ζήτημα της απόφασης, όσο και για το ντέρμπι που έρχεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ