Αγρια γιούχα στο ΟΑΚΑ!

Αγρια γιούχα στο ΟΑΚΑ!

Τρελό «κράξιμο» από τους οπαδούς της ΑΕΚ στους παίκτες της Ενωσης, μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ.

Χαμός στο ΟΑΚΑ μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, με τον κόσμο της Ενωσης να κράζει… άγρια τους ποδοσφαιριστές της Ενωσης για την τραγική εμφάνιση απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά. Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν κατάφεραν να κερδίσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης (1-1), παρότι οι Ασπρόμαυροι έπαιζαν με δέκα από 19’, όταν αποβλήθηκε ο Τσιγγάρας.

Η απογοητευτική εμφάνιση της ΑΕΚ προκάλεσε την οργή των «κιτρινόμαυρων» οπαδών που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, με τον κόσμο της Ενωσης να γιουχάρει τους παίκτες για την εικόνα τους στο σημερινό ματς και να ρίχνει ευθύνες στη διοίκηση για την τραγική χρονιά!

«ΑΕΚ, ΑΕΚ αυτό δεν είναι ΑΕΚ, όποιος δεν μπορεί να πάει να γ…», φώναζαν χαρακτηριστικά οι οπαδοί της ΑΕΚ μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ιταλού διαιτητή, με τον κόσμο της Ενωσης να «κράζει» και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που άφησε για μια ακόμα χρονιά την ομάδα «γυμνή».

«Ρε Μελισσανίδη δεν είναι δυνατόν η ΑΕΚ μικραίνει κ εσύ είσαι απών», φώναζαν οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί, με την οργή να ξεχειλίζει στο στρατόπεδο της ΑΕΚ και τους οπαδούς να ζητούν εδώ και τώρα εξηγήσεις για το συνονθύλευμα που εμφανίζει η ομάδα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Λαϊκά δικαστήρια στο ΟΑΚΑ, με τη γιούχα και το άγριο κράξιμο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ να αποτυπώνει πλήρως την κατάσταση που επικρατεί στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Η οργή πλέον ξεχειλίζει, με τον κόσμο της ΑΕΚ να βάλλει κατά πάντων. Χαρακτηριστικό ήταν το πανό ανάρτησε η Original στο αποψινό παιχνίδι, το οποίο ανέφερε: «Υπομονή τέλος, είστε όλοι ανίκανοι, φύγετε όλοι από την ΑΕΚ!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ