Γκαρθία : «Το μέλλον μου βρίσκεται στα χέρια των ποδοσφαιριστών και όσων διοικούν»

Γκαρθία : «Το μέλλον μου βρίσκεται στα χέρια των ποδοσφαιριστών και όσων διοικούν»

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Λεβαδειακό, από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία.

Ο Όσκαρ Γκαρθία αναφέρθηκε τόσο στο μέλλον του, όσο και στο κακό πρόσωπο του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά, ενώ απάντησε σε ερώτηση για τον αν οι παίκτες του έχουν το… απαιτούμενο πάθος. Ο Καταλανός τεχνικός μετά την κάκιστη εικόνα της ομάδας του (και) στη Λιβαδειά έδειξε να κατανοεί πλήρως την δύσκολη θέση που βρίσκεται τονίζοντας πως το μέλλον του είναι στα χέρια των παικτών του και της διοίκησης. Η αποτυχία του άλλωστε να κρατήσει πρώτο τον Ολυμπιακό αλλά ακόμη-ακόμη να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση τον βαραίνει.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γκαρθία στη συνέντευξη Τύπου για:

Το κακό πρόσωπο του Ολυμπιακού και που το αποδίδει: «Είμαστε απογοητευμένοι και θυμωμένοι, γιατί ήρθαμε για άλλο αποτέλεσμα. Σήμερα είδαμε ότι χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Αυτό που θέλει ένας προπονητής είναι να δημιουργεί και σήμερα είχαμε τουλάχιστον επτά καθαρές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, αλλά τελικά οι ευκαιρίες δεν έφεραν το γκολ που θέλαμε».

Την εικόνα των παικτών του στο ματς: «Πραγματικά υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί κανείς να σκεφτεί ειδικά μετά από ένα αποτέλεσμα που δεν είναι αυτό που θέλαμε. Όταν όμως έχεις δημιουργήσει το μόνο που μένει είναι να μπεις και να σκοράρεις ο ίδιος».

Το δεύτερο ημίχρονο και την επιμονή στην ανάπτυξη με σέντρες: «Δεν συμφωνώ μαζί σας, θεωρώ πως σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά, αλλά είναι λογικό όταν πιέζει ο χρόνος η ομάδα να τα δίνει όλα και να γεμίζει στην αντίπαλη περιοχή ενώ παίζει με δύο επιθετικούς για να μπει κάποιο γκολ. Νομίζω όμως ότι όλα οφείλονται στην έλλειψη επιτυχίας. Όσο καιρό είμαι στον πάγκο του Ολυμπιακού αυτό που κάνω είναι να προσπαθώ να εκμεταλλευτώ όλα τα δευτερόλεπτα ενός αγώνα για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να είναι όσο πιο ψηλά μπορεί».

Το εάν τον καλύπτει η εικόνα και δεν τον ευχαριστεί το σκορ: «Δεν μπορώ να είμαι από το αποτέλεσμα ευχαριστημένος γιατί ήρθαμε εδώ για τη νίκη, οπότε δεν γίνεται να πω ότι είμαι χαρούμενος. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου γιατί αυτός είναι ο τρόπος που θέλω η ομάδα να αγωνίζεται».

Το γεγονός πως μπορεί οι παίκτες να μην δείχνουν το απαιτούμενο πάθος: «Θα με ενοχλούσε αν ήμουν εδώ από την αρχή και είχα επιλέξει εγώ τους παίκτες. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα όλα όσα έχω παρατηρήσει έχω προσπαθήσει αρκετά για να τα αλλάξω. Αν ο ποδοσφαιριστής εμφανίσει τέτοια συμπτώματα δεν θα ακολουθήσει την ομάδα από την αρχή ενός αγώνα. Είναι κάτι που έχω προσπαθήσει να διορθώσω, αλλά δεν είμαι εδώ από την αρχή της χρονιάς».

Το μέλλον του στον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον από Ισπανία: «Εγώ δεν είχα ποτέ καμία κρούση από ισπανικό σύλλογο. Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής του Ολυμπιακού και ελπίζω το ίδιο να νιώθουν και οι ποδοσφαιριστές. Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα, όμως, το μέλλον ενός προπονητή βρίσκεται πάντα κυρίως στα χέρια των ποδοσφαιριστών και όσων διοικούν».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ