Παναθηναϊκός : Ζήτησαν εξόφληση όλων των υπαλλήλων οι παίκτες

Παναθηναϊκός : Ζήτησαν εξόφληση όλων των υπαλλήλων οι παίκτες

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ζήτησαν από τη διοίκηση της ομάδας την εξόφληση όλων των υπαλλήλων που εργάζονται στο προπονητικό κέντρο.

Ο Παναθηναϊκός ως γνωστόν βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση, χρωστώντας δεδουλευμένα σε παίκτες και εργαζόμενους του προπονητικού κέντρου. Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού, παρόλο που δεν έχουν πληρωθεί όσα θα έπρεπε, έχουν στο μυαλό τους και τους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, στην πρόσφατη επίσκεψη του Βασίλη Κωνσταντίνου στο Κορωπί, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ζήτησαν να εξοφληθούν όλοι οι υπάλληλοι του προπονητικού κέντρου. Αυτό που επισημάνθηκε είναι ότι δεν γίνεται η ομάδα να λειτουργεί χωρίς εμπόδια από τη στιγμή που οι εργαζόμενοι έχουν επιφορτιστεί με τα καθημερινά τους καθήκοντα και να παραμένουν απλήρωτοι δίχως τα προς το ζην.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ παραδέχτηκε τις υπάρχουσες δυσκολίες και τόνισε ότι η διοίκηση κάνει προσπάθεια να διεκπεραιώσει τις οφειλές, χωρίς ωστόσο να προβεί σε κάποια δέσμευση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ