«Αφιερωμένο στον Βαγγέλη Μαρινάκη»

«Αφιερωμένο στον Βαγγέλη Μαρινάκη»

Οι Ερυθρόλευκοι έστησαν… πάρτι τίτλου στην Τούμπα και αφιέρωσαν το πρωτάθλημα στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Θρυλικό» πάρτι στην Τούμπα! Ο Ολυμπιακός με επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο απέδειξε περίτρανα ότι είναι ανώτερος από τον ΠΑΟΚ (2-1) και πανηγύρισε με εμφατικό τρόπο την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Μια ακόμα κούπα προστίθεται στην πλούσια τροπαιοθήκη του πειραϊκού συλλόγου, με τους Ερυθρόλευκους να κατακτούν το 3ο συνεχόμενο, 47ο συνολικά και 10ο στην εποχή του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μια χρυσή εποχή για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να τα… σαρώνουν όλα στο διάβα τους και να αποδεικνύουν περίτρανα ότι έχουν ξεφύγει έτη φωτός από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Ενα ακόμα πρωτάθλημα, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να κάνουν για μια ακόμα φορά περήφανο τον κόσμο της ομάδας. Ένα πρωτάθλημα, το οποίο αφιέρωσαν στον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Στον άνθρωπο που στηρίζει την ομάδα με όλες του τις δυνάμεις, προσφέροντας σε παίκτες και προπονητικό τιμ όλα όσα χρειάζονται για να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό σε επιτυχίες και τρόπαια.

Τον άνθρωπο που έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του συλλόγου και έχει κάνει τον Ολυμπιακό παντοδύναμο. Που έχει γιγαντώσει τον «ερυθρόλευκο» μύθο και έχει οδηγήσει τον σύλλογο σε σπουδαίες επιτυχίες. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται πάντα δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες και τις στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις. Βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και πάντα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να δυναμώσει τον Ολυμπιακό, φέρνοντας στο μεγάλο λιμάνι παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου, που μόνο οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να αποκτήσουν στην Ελλάδα.

Είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του να του αφιερώνουν το φετινό πρωτάθλημα. Ένας που κατακτήθηκε και μαθηματικά μέσα στην Τούμπα, με μια επική ανατροπή. Μια ακόμα κούπα έπιασε… λιμάνι. Μια ακόμα κούπα, την οποία πανηγύρισαν με την ψυχή τους οι Ερυθρόλευκοι μέσα στην Τούμπα. Μια ακόμα απόδειξη υπεροχής των Πειραιωτών απέναντι στους αντιπάλους τους, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να γιγαντώνει τον μύθο του Ολυμπιακού και να οδηγεί την ομάδα στο 3ο σερί και συνολικά 47ο πρωτάθλημα στην πλούσια ιστορία της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ