Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ο.ε. του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2018», προς την ΠΑΕ ΑΕΚ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ο.ε. του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2018», προς την ΠΑΕ ΑΕΚ

Η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2018» με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε την ΑΕΚ για τη φιλοξενία 200 νεαρών αθλητών του τουρνουά στη θύρα 21 του ΟΑΚΑ, στον αγώνα της με τον Παναθηναϊκό.

Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ανάμεσα στις κοντά 40 χιλιάδες κόσμου, βρίσκονταν και 200 παιδιά από 8 χώρες που συμμετείχαν στο τουρνουά χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2018», ως φιλοξενούμενα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Για αυτόν τον λόγο, η οργανωτική επιτροπή του εν λόγω τουρνουά εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η Οργανωτική Επιτροπή του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2018» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει εσάς προσωπικά αλλά και την ΠΑΕ ΑΕΚ για την ευαισθησία που δείξατε και την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημα μας έτσι ώστε 200 παιδιά από οκτώ χώρες να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά το μεγάλο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη γενικότερη άριστη συνεργασία που είχαμε τις τέσσερις μέρες που διήρκεσε το τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2018». Μέσα από τέτοιες συνεργασίες προάγεται το αθλητικό πνεύμα και το αθλητικό ιδεώδες.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Κωνσταντίνος Σταματιάδης, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

Κατερίνα Ψωμιάδου, Αντιπρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ