Σλάβια Πράγας – Ολυμπιακός 1-1: Εικόνα από το μέλλον…

Σλάβια Πράγας – Ολυμπιακός 1-1: Εικόνα από το μέλλον…

Εριξε μαζί στο φιλικό με την Σλάβια Πράγας τους Αμπουμπακάρ Καμαρά και Φίλιπ Ζινκερνάγκελ ο Πέδρο Μαρτίνς, δείχνοντας τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν…

Την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει μαζί τους Αμπουμπακάρ Καμαρά και Φίλιπ Ζινκερνάγκελ είχε ο Πέδρο Μαρτίνς στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Σλάβια Πράγας, με τον Πορτογάλο προπονητή να δείχνει στους φίλους των Πειραιωτών… εικόνες από το μέλλον!

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με την τσέχικη ομάδα και προηγήθηκαν στο 34’ με τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, μετά το σουτ του Κούντε, με την Σλάβια Πράγας να ισοφαρίζει στο 43’ με ένα τυχερό γκολ του Ουόσου.

Οι πρωταθλητές εκτός από το γκολ, είχαν ακόμα τρεις κλασσικές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη. Στο 15’ με τον Αγκιμπού Καμαρά, στο 52’ με τον Μασούρα και στο 63’ με τον Τικίνιο, μια φάση που έφτιαξε ο Ζινκερνάγκελ. Ο Δανός μεσοεπιθετικός και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά μπήκαν στο 60’, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών. Αμφότεροι ήταν ορεξάτοι και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (1/7) με την Αρμίνια Μπίλεφελντ (16:30), ενώ το Σάββατο (2/7) υπάρχει το παιχνίδι με την Σάλτσμπουργκ (16:30). Μετά το ματς με την αυστριακή ομάδα οι πρωταθλητές θα επιστρέψουν στη βάση τους.

Ετσι παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε τον Ολυμπιακό με τον Τζολάκη μπροστά από την εστία και τους Αβιλα, Μανωλά, Μπαγκαλιάνη και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά και Αγκιμπού Καμαρά ήταν στα χαφ, με τους Ραντζέλοβιτς, Κούντε και Μασούρα πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Ευκαιρίες με Κούντε και Αγκιμπού

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Αγκιμπού σε ρόλο 8αριού και τον Κούντε πίσω από τον Ελ Αραμπί, με τον Σενεγαλέζο στο 3ο λεπτό να απειλεί με μακρινό σουτ. Η προσπάθειά του, όμως, δεν είχε δύναμη, με τον τερματοφύλακα της Σλάβια Πράγας να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 15’ οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν μια… ανάσα από το γκολ, με τον Αγκιμπού Καμαρά να… τρυπώνει στην άμυνα της τσέχικης ομάδας και να χάνει μεγάλη ευκαιρία. Ο Μασούρας έκανε την κάθετη πάσα στον Αφρικανό μεσοεπιθετικό και τον έβγαλε τετ α τετ με τον Μαντούς, αλλά το τελείωμα του Αγκιμπού δεν ήταν καλό, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Σκόραρε ο Ρέαμπτσιουκ

Στο 32’ ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Μασούρα, έπειτα από πάσα του Ελ Αραμπί, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Δύο λεπτά αργότερα όμως οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το 1-0, με τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Σλάβια Πράγας, ο Κούντε έκανε το φαλτσαριστό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Μαντούς, με τον Μολδαβό αμυντικό να παίρνει το… ριμπάουντ και να τη στέλνει στα δίχτυα της τσέχικης ομάδας.

Μετά το γκολ η Σλάβια προσπάθησε να αντιδράσει και στο 43’ ισοφάρισε με ένα τυχερό γκολ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έμεινε στην περιοχή του Ολυμπιακού, με τον Ουόσου να κάνει το 1-1. Ο παίκτης της τσέχικης ομάδας έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και μετά τις κόντρες η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Τζολάκη, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ ισόπαλο.

Αλλαγές, άγγιξε το γκολ ο Μασούρας

Πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε τρεις αλλαγές, με τους Σισέ, Ανδρούτσο και Καρβάλιο να μπαίνουν στο παιχνίδι και να παίρνουν τις θέσεις των Μπαγκαλιάνη, Αβιλα και Ραντζέλοβιτς.

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη άνηκε στον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα στον Μασούρα. Στο 52’ ο Καρβάλιο κατέβασε ωραία μέσα στην περιοχή της Σλάβια Πράγας, άφησε στον Μασούρα, αυτός βγήκε τετ α τετ με τον Μαντούς, σούταρε από πλάγια θέση, αλλά ο τερματοφύλακας της τσέχικης ομάδας απέκρουσε σε κόρνερ.

«Μέσα» Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ζινκερνάγκελ

Στο 60’ ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε μαζεμένες αλλαγές, με τους Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ζινκερνάγκελ να είναι ανάμεσα στις επιλογές του Πορτογάλου. Μαζί τους πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο επίσης οι Αβραάμ, Μπουχαλάκης, Κανέ και Τικίνιο.

Η 11άδα του Ολυμπιακού διαμορφώθηκε ως εξής: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σισέ, Αβραάμ, Κούντε, Κανέ, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ζινκερνάγκελ, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Τικίνιο.

Απείλησε ο Τικίνιο

Τρία λεπτά μετά την είσοδός του στο παιχνίδι οι Ζινκερνάγκελ και Τικίνιο συνεργάστηκαν και παραλίγο οι Πειραιώτες να κάνουν το 2-1. Ο Δανός έστρωσε με το κεφάλι στον Βραζιλιάνο, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μαντούς έδιωξε σε κόρνερ.

Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, λόγω των πολλών αλλαγών που έκαναν οι δύο προπονητές, με τις φάσεις να λιγοστεύουν. Στο 81’ ο Εβερτον έκανε το φαλτσαριστό σουτ για την Σλάβια Πράγας, αλλά ο Τζολάκης μπλόκαρε.

Εξι λεπτά αργότερα οι Ερυθρόλευκοι απείλησαν με το δυνατό σουτ του Ανδρούτσου, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μαντούς. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 1-1.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Άβιλα (46’ Ανδρούτσος), Μανωλάς (60’ Παπαδόπουλος), Μπαγκαλιάνης (46’ Σισέ), Ρέαμπτσιουκ (61’ Κούτρης), Εμβιλά (60’ Κανέ), Κούντε (60’ Μπουχαλάκης), Αγκιμπού Καμαρά (60’ Αμπουμπακάρ Καμαρά), Ραντζέλοβιτς (46’ Καρβάλιο), Μασούρας (60’ Ζινκερνάγκελ), Ελ Αραμπί (60’ Τικίνιο).

Η αρχική 11άδα της Σλάβια Πράγας: Μαντούς, Ντουντέρα, Ούσου, Σάντος, Γιούρασεκ, Χόλες, Ουσόρ, Χρομάντα, Τραορέ, Ολαγίνκα, Σορ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ