Οριστικό: «Τέλος» ο Βέλεθ από τον Παναθηναϊκό

Οριστικό: «Τέλος» ο Βέλεθ από τον Παναθηναϊκό

Ο Ισπανός αμυντικός ενημερώθηκε από τον μάνατζέρ του ότι ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με την Αλ Φατέχ για να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Στην Σαουδική Αραβία για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην Αλ Φατέχ θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες ο Φραν Βέλεθ.

Ο Ισπανός αμυντικός ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπό του ότι ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Γιώργου Δώνη και πρέπει τις επόμενες ημέρες να ταξιδέψει στην Σαουδική Αραβία για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησή του στην Αλ Φατέχ.

Διαβάστε επίσης: Έδωσε το «οκ» ο Γιοβάνοβιτς για Σεπφ

Οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν στον τρόπο καταβολής των 800.000 ευρώ που προβλέπει η πρόταση που έχει καταθέσει η Αλ Φατέχ στο Τριφύλλι και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του Βέλεθ στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Οσον αφορά στο συμβόλαιο του Φραν Βέλεθ, ο Ισπανός αμυντικός θα υπογράψει για δύο χρόνια στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ. Μια πρόταση που εξ αρχής είχε αποδεχθεί ο Ιβηρας σέντερ μπακ, ο οποίος όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr, πίεζε τον Παναθηναϊκό να συμφωνήσει με την Αλ Φατέχ.

Ο Παναθηναϊκός καλείται πλέον να βρει τον αντικαταστάτη του έμπειρου αμυντικού, ο οποίος πέρσι πραγματοποίησε 34 συμμετοχές και είχε 1 ασίστ σε 3.109 λεπτά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ