«Χλομιάζει» του Σεπφ για Παναθηναϊκό

«Χλομιάζει» του Σεπφ για Παναθηναϊκό

O Αυστριακός μέσος ανέβασε τις απαιτήσεις του στην τελευταία επαφή που είχε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ο οποίος όπως φαίνεται πάει γι' άλλα.

Δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του Αλεσάντρο Σεπφ για τον Παναθηναϊκό ο οποίος θα πρέπει να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής.

Αυτό γιατί στην τελευταία επικοινωνία που είχαν οι δύο πλευρές ο Αυστριακός μέσος ανέβασε κατά πολύ τις απαιτήσεις του αν και αρχικά τα είχε βρει στο οικονομικό με τους «πράσινους» για ένα ποσό κοντά στις 700 χιλ. ευρώ ετησίως.

Διαβάστε επίσης: Ο «Εμίρης» Γιάννης Φετφατζίδης και η νέα του μεταγραφή

Το πρόβλημα του Σεπφ για το οποίο είχε ζητήσει χρόνο από τον Παναθηναϊκό ώστε να αποφασίσει είχε να κάνει με τη γυναίκα του η οποία είναι έγκυος, ωστόσο σε επικοινωνία που είχε σήμερα με τους ανθρώπους των Κυπελλούχων Ελλάδος δεν αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα, αλλά ζήτησε περισσότερα χρήματα για να υπογράψει.

Πιθανότατα ο παίκτης έχει πλέον και άλλες προτάσεις στα χέρια του και αν δεν υπάρξει κάποια μεγάλη ανατροπή, ο Παναθηναϊκός θα αφήσει αυτή την περίπτωση και θα στραφεί σε άλλες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ