«Θέλει να κλείσει Φεντάλ και Σλιμανί ο Παναθηναϊκός»

«Θέλει να κλείσει Φεντάλ και Σλιμανί ο Παναθηναϊκός»

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Ζουχαϊρ Φεντάλ σύμφωνα με δημοσίευμα της «Abola», που κάνει λόγο και για προσπάθεια των πράσινων να κλείσουν και τον Ισλάμ Σλιμανί,

O Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά τόσο για κεντρικό αμυντικό, αλλά και για επιθετικό, με τα ονόματα που ακούγονται να είναι πολλά για το τριφύλλι.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Σέριν, οι πράσινοι έχουν στραφεί στην απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών στις θέσεις αυτές και στην Πορτογαλία γίνεται λόγος τόσο για τον Ισλάμ Σλιμανί, αλλά και για τον Ζουχαϊρ Φεντάλ.

Σύμφωνα λοιπόν με την «A’Bola», ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δικό του τόσο τον υψηλόσωμο αριστεροπόδαρο αμυντικό που έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ, Ζουχαϊρ Φεντάλ, όσο και τον σέντερ φορ που έχει ακουστεί και τις προηγούμενες μέρες για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να έχει όσο το δυνατόν συντομότερα δυο παίκτες σε αυτές τις καίριες θέσεις, ειδικά μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση και του Φραν Βέλεθ. Και οι δυο περιπτώσεις είναι δύσκολες οικονομικά για τον Παναθηναϊκό, επίσημη κρούση δεν υπάρχει, όμως αν οι Κυπελλούχοι Ελλάδος κάνουν την υπέρβαση μπορούν να τους «ντύσουν» και τους δυο στα πράσινα.

Ο Φεντάλ έχει ύψος 1.92 και έχει αγωνιστεί σε Πάρμα, Αλαβές, Ρεάλ Μπέτις, Σπόρτινγκ, Παλέρμο και Εσπανιόλ και είναι ένας πολύ δυνατός στόπερ που κυριαρχεί στον αέρα, ενώ είναι ικανός και με την μπάλα στα πόδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μαρόκο εδώ και πολλά χρόνια, ενώ η καριέρα του είναι ιδιαίτερα αξιόλογη, όπως φυσικά και του Σλιμανί για τον οποίο έχετε διαβάσει αναλυτικά μέσα από to10.gr.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ