ΑΕΚ: Ο «γρίφος» στο μπλοκάκι του Αλμέιδα

ΑΕΚ: Ο «γρίφος» στο μπλοκάκι του Αλμέιδα

Καλές οι μεταγραφές, αλλά εξίσου σημαντικές και οι... αναγκαίες αποχωρήσεις. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει να διαχειριστεί μια ιδιαίτερη κατάσταση με τους «κομμένους» να δημιουργούν έναν «γρίφο» στο μυαλό του Αργεντινού.

Εβδομάδα μεταγραφών ήταν αυτή που πέρασε για την ΑΕΚ.

Η Ένωση προχώρησε στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση στο φετινό «παζάρι» του καλοκαιριού, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Η ΑΕΚ κινήθηκε πολύ έξυπνα και «αθόρυβα» και κατάφερε να «κλείσει» την υπόθεση κάτω από τη… μύτη του Παναθηναϊκού, καταβάλλοντας σχεδόν δύο εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Σέρβου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με διάρκεια έως και το 2026.

Διαβάστε επίσης: Η μυστική προπόνηση του Ντόρσεϊ με τους Μάβερικς

Λίγα 24ωρα αργότερα, «έσκασε» και το δεύτερο «μπαμ», καθώς έγινε γνωστό πως η Ένωση απέκτησε και τον Γενς Γιόνσον! 

Ο Δανός μέσος συμφώνησε με την Ένωση και υπέγραψε το συμβόλαιο του, το οποίο θα έχει ισχύ έως και το καλοκαίρι του 2026. Ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι ήταν αυτός που κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία την αποστολή, με την ΑΕΚ να φτάνει έτσι στη δεύτερη μεταγραφική της κίνηση και να «τελειώνει» με τις θέσεις στα χαφ.

Την ίδια ώρα, ο Ματίας Αλμέιδα έχει ζητήσει να αποκτηθούν όσο πιο σύντομα γίνεται δύο στόπερ, που θα έχουν την ικανότητα να πάρουν αμέσως από μια φανέλα βασικού!

Ωστόσο, όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, ο Αργεντινός έχει να διαχειριστεί και την άλλη… όψη του νομίσματος. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτή η όψη έχει να κάνει με τους «κομμένους» που έχει στο ρόστερ του ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, οι οποίοι έχουν φέρει αρκετά ερωτηματικά στα Σπάτα.

Πρώτος και… καλύτερος ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος δεν υπολογίζεται από τον Αλμέιδα και ήδη έχει ενημερωθεί να ψάξει ομάδα. Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο Βράνιες που βρίσκεται εκτός πλάνων, καθώς ο «γρίφος» που έχει να λύσει ο Αργεντινός προπονητής είναι πιο μεγάλος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλμέιδα έχει «κόψει» σε συνεννόηση με την ομάδα και τους Τσιντώτα, Λε Ταλέκ, Τάνκοβιτς και Ανσαριφάρντ, με τον Μπακάκη να μην υπολογίζεται εδώ και πολλούς μήνες.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ έχει να διαχειριστεί μια ιδιαίτερη κατάσταση, με πρώτο στόχο να διατηρήσει ένα κλίμα που δεν θα φέρει μια «έκρηξη» εντός των αποδυτηρίων.

Στόχος φυσικά, είναι μέχρι το ξεκίνημα της σεζόν να έχει «ξεφορτωθεί» τους «κομμένους» και να έχει στο ρόστερ του μόνο παίκτες τους οποίους ο ίδιος επιθυμεί.

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει στο κεφάλι της αυτή τη στιγμής τις αφίξεις, ωστόσο και οι αποχωρήσεις μοιάζουν εξίσου σημαντικές, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει στα χέρια του μια κατάσταση που επείγει άμεσης επίλυσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ